Συνέντευξη στο Startup.gr: Hermann Semeloglou Founder στην skg.education

    Από: Startup Team

Είμαστε η πρώτη εταιρεία στη Ελλάδα που εισήγαγε την έννοια της προσομοίωσης εργασίας ως μέσο εκπαίδευσης απο το 2018. Στην skg.education, στόχος μας είναι να αναδείξουμε τη σημαντικότητα των διαπροσωπικών δεξιοτήτων στο χώρο εργασίας και να προετοιμάσουμε τους νεοεισερχόμενους για την αγορά εργασίας.

Μέσω των καινοτόμων υπηρεσιών μας προσφέρουμε ολοκληρωμένα διαδραστικά εκπαιδευτικά σεμινάρια που συνδυάζουν τις τεχνικές γνώσεις με την εκπαίδευση σε διαπροσωπικές δεξιότητες καθώς και την συμβουλευτική καριέρας.

Σε ποιους απευθύνεται και τι υπηρεσίες προσφέρετε;

Τα σεμινάρια προσομοίωσης εργασίας που προσφέρουμε αφορούν τον προγραμματισμό και το marketing. Ακόμη παρέχουμε συμβουλευτική καριέρας μέσω εικονικών συνεντέυξεων και αξιολόγησης βιογραφικών σημειωμάτων.

Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε όσους θέλουν να ξεκινήσουν την καριέρα τους στον προγραμματισμό ή το marketing καθώς και σε όσους χρειάζονται συμβουλές καριέρας ανεξάρτητα από το στάδιο της καρίερας τους και τον επαγγελματικό τους κλάδο.

Τι είναι αυτό που σας κάνει να ξεχωρίζετε από άλλες εταιρείες;

Η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης. Αυτό που κάνει την ομάδα του skg.education να ξεχωρίζει είναι η δημιουργία και η διατήρηση προσωπικών σχέσεων με όλους τους συμμετέχοντες. Στόχος μας είναι να είμαστε κομμάτι της επιτυχίας των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται και το κύριο μέλημα μας είναι να τους βοηθάμε να χτίσουν τις καριέρες που ονειρεύονται.

Ποια ήταν η κυριότερη δυσκολία που αντιμετωπίσατε στο ταξίδι σας;

Η δημιουργία της κατάλληλης ομάδας. Όπως σίγουρα κάθε νέος επιχειρηματίας θα σας πει, το να βρείς ανθρώπους με τους ίδιους στόχους και όνειρα είναι κάτι που απαιτεί χρόνο και κόπο. Πλέον, είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα και είμαι ευγνώμων για αυτό.

 

Πείτε μας 1-2 ελληνικά (ή μη) Startups που θαυμάζετε και γιατί;

Tolstoy, από το Israel – Ένα εργαλείο που χρησιμοπούμε και αγαπάμε πολύ. Αυτή η startup μας ενέπνευσε πολύ σαν ομάδα να δώσουμε βάση στη δημιουργηκότητά μας και να επικοινωνήσουμε με το κοινό μας.

Από Ελληνικές εταιρείες, την προσοχή μου έχει τραβήξει η Phee. Εκτιμώ πολύ όλες τις προσπάθειες που γίνονται για ένα καλύτερο μέλλον μέσω της προστασίος του περιβάλλοντος και βρίσκω τις ιδέες τους καινοτόμες.

 

Τι συμβουλές δίνετε για τους νέους επιχειρηματίες out there?

Να δοκιμάζετε πράγματα και ιδέες και να μη φοβάστε τα λάθη. Όλοι θέλουν να κάνουν κατευθέιαν τη σωστή κίνηση, πολλές φορές όμως οι λάθος κινήσεις είναι απαραίτητες για να μας οδηγήσουν στις σωστές.

 

Βρείτε τους:

website: skg.education/
LinkedIn: www.linkedin.com/company/skgeducation/