5 Χρήσιμες Αγορές που θα Μετατρέψουν την Κατοικία σου σε Σπίτι

    Από: Startup Team

Όταν λέμε «σπίτι» από πίσω κρύβονται έννοιες και συναισθήματα ζεστασιάς και θαλπωρής. Δεν είναι, βέβαια, οι τοίχοι που προκαλούν αυτά τα τρυφερά αισθήματα, αλλά η διακόσμηση και η διαρρύθμιση του χώρου με τέτοιο τρόπο ώστε οι κάτοικοι να βρίσκονται σε ένα περιβάλλον που τους γεμίζει χαρά και ασφάλεια και μόνο που το βλέπουν.

Παρακάτω θα βρεις 5 πρακτικές αγορές που θα συμβάλλουν όχι μόνο στην λειτουργικότητα του σπιτιού αλλά και στην μεταμόρφωσή του σε έναν χώρο που ταιριάζει στην αισθητική και την προσωπικότητά σου.

  1. Ρεύμα

Ξεκινάμε την λίστα με την αγορά της πιο πρακτικής υπηρεσίας που είναι το ρεύμα. Στις μέρες μας είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος να ζήσει άνετα σε ένα διαμέρισμα που δεν έχει ρεύμα. Να ανοίξεις το φως για να μπορείς να διαβάσεις ένα βιβλίο, να ανάψεις την ηλεκτρική κουζίνα για να μαγειρέψεις, να συνδεθείς στο ίντερνετ ή να φορτίσεις το κινητό σου για να μιλήσεις με την οικογένειά σου αποτελούν σύγχρονες πολυτέλειες που έχουν γίνει ανάγκες. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι πρέπει να σου κοστίσει ο κούκος αηδόνι. Ενημερώσου για τις διάφορες προσφορές ρεύματος για ιδιώτες στο Revma Store και επίλεξε το πρόγραμμα που σε συμφέρει.

  1. Στρώμα

Ένας ποιοτικός οχτάωρος ύπνος συμβάλλει στην καλή υγεία ολόκληρου του οργανισμού, καθώς το σώμα έχει τον χρόνο να ξεκουραστεί και να ανακτήσει δυνάμεις για την νέα μέρα που το περιμένει, ενώ συνάμα μυαλό και καρδιά καταφέρνουν να ηρεμήσουν και να επαναφορτιστούν για την επόμενη μέρα. Για να καταφέρεις, όμως, να απολαύσεις έναν τέτοιο ευχάριστο και ξεκούραστο ύπνο είναι πολύ σημαντικό να έχεις ένα στρώμα που σε βολεύει.

  1. Χαλιά

Τα χαλιά είναι απαραίτητα σε ένα σπίτι για δύο λόγος. Πρώτον, ένα βαρύ χαλί βοηθάει στο να είναι το σπίτι λίγο πιο ζεστό, φυλάσσοντας μερικούς βαθμούς ζέστης από το να διαφύγουν από μικρές ρωγμές και ανοίγματα. Η αίσθηση του να πατάς πάνω σε χνουδωτό ύφασμα είναι πολύ πιο ευχάριστη από αυτή πάνω σε κρύα πλακάκια. Δεύτερον, τα εντυπωσιακά χαλιά Εφραίμογλου κάνουν ένα σπίτι να φαίνεται ολοκληρωμένο και περίτεχνα διακοσμημένο χάρη στα μοναδικά σχέδια με τα έντονα χρώματα που ομορφαίνουν τον χώρο.

  1. Κορνίζες

Πέρα από προσωπική αισθητική που γίνεται αντιληπτή χάρη στις επιλογές της διακόσμησης όλων των δωματίων, η εκτύπωση φωτογραφιών, η τοποθέτησή τους σε όμορφες κορνίζες και η «έκθεσή» τους σε προφανή σημεία μέσα στο σπίτι είναι μια γλυκιά προσθήκη της μοναδικής προσωπικότητας που διαμένει στο διαμέρισμα. Οι κορνιζαρισμένες φωτογραφίες όχι μόνο γεμίζουν με χαρά τους κατοίκους που αντικρίζουν τακτικά την εικόνα αγαπημένων ανθρώπων και πολύτιμων αναμνήσεών τους, αλλά προσδίδουν μια πινελιά εξατομίκευσης του σπιτιού στον συγκεκριμένο κάτοικο.

  1. Σερβίτσιο

Μια κατοικία δίνει στους ανθρώπους την προστασία να ικανοποιήσουν την πείνα τους χωρίς την απειλή εξωτερικών κινδύνων. Όταν έχεις μπει, όμως, στον κόπο να βρεις και να αγοράσεις ένα σετ σερβίτσιο φαγητού που σου αρέσει υποδηλώνει ότι το φαΐ δεν είναι απλά μία ανάγκη που μπορεί να ικανοποιηθεί οπουδήποτε, αλλά είναι ταυτόχρονα μια απόλαυση – καθώς το όμορφο πιάτο συμβάλλει στην εντυπωσιακή εμφάνισή του – και μια κοινωνική επιθυμία, καθώς έχεις την δυνατότητα να καλέσεις στο όμορφο σπιτικό σου ανθρώπους που αγαπάς, για να επικοινωνήσετε και να μοιραστείτε ένα νόστιμο και ζεστό γεύμα.