«Εμπορικές Εκθέσεις: Η επόμενη μέρα» | Νέο επεισόδιο (Νο 155) της εκπομπής Marketing in Practice παραγωγής του SBC

    Από: Startup Team

Οι εμπορικές εκθέσεις δέχθηκαν το μεγαλύτερο πλήγμα κατά την πανδημία.  Ωστόσο ως εργαλείο μάρκετινγκ και πωλήσεων φάνηκε να διατηρεί την δυναμική του και να επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο. Παραμένουν ακόμα και σήμερα σημαντικό μέσο επαφής των επιχειρήσεων με δυνητικούς πελάτες και μεγιστοποιούν την εξωστρέφειας κάθε συμμετέχουσας επιχείρησης.

Στο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής Marketing in Practice o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με καλεσμένο στο studio του Attica TV/SBC TV Channel τον διοργανωτή εκθέσεων Ευάγγελο Χαραλάμπους, συζητούν για τις εμπορικές εκθέσεις ως εργαλείο μάρκετινγκ & πωλήσεων αλλά και την επόμενη μέρα τους!

Απαντήθηκαν ερωτήματα όπως: Πως πρέπει να αντιμετωπίζει ένας επιχειρηματίας το εργαλείο των εμπορικών εκθέσεων; – Κόστος vs Αποτελεσματικότητα. – Πως πρέπει ο ΜΜ επιχειρηματίας να σκέφτεται την απόσβεση αυτής της δράσης; – Πώς έχει αλλάξει η πανδημία τις εμπορικές εκθέσεις; – Μια virtual έκθεση μπορεί να αντικαταστήσει την έκθεση με φυσική παρουσία; – Με ποια κριτήρια πρέπει να επιλέγουμε σε ποια έκθεση αξίζει να συμμετέχουμε; -Ποια είναι τα βήματα για την επιτυχημένη συμμετοχή σε μια έκθεση; – Ποια είναι τα DOs and DONTs στην κατασκευή του περιπτέρου; – Πως πρέπει να εκμεταλλευόμαστε την παρουσία μας εκεί; – Πώς μπορεί ένας ΜΜ επιχειρηματίας να δικτυωθεί αποτελεσματικά σε μια έκθεση; και πολλά άλλα!

Παράλληλα ο Επιχειρηματίας – Εκθέτης Νικόλαος Πανταζής μας παρουσιάζει πως συμμετέχει και τι κερδίζει από τις εκθέσεις στην πράξη!

Τέλος, o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσιάζει τα 5 είδη των δαπανών σε μια έκθεση.

Ενημέρωση: Λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας στο πλαίσιο αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού SARS-CoV-2 κατά τη διάρκεια του γυρίσματος. Οι συντελεστές, οι καλεσμένοι και ο παρουσιαστής υποβάλλονται σε rapid test αντιγόνου για COVID-19.

Η εκπομπή “Marketing in Practice and more”, παραγωγή του μοναδικού οικονομικού – επιχειρηματικού καναλιού της χώρας SBC TV/Attica TV που μετρά πάνω από 150 επεισόδια και μεταδίδεται από 2014, ασχολείται με την επιχειρηματικότητα και με τον κλάδο του μάρκετινγκ. Αντικείμενό της αποτελεί η παρουσίαση επιχειρηματικών εννοιών, παραδειγμάτων και προτάσεων ώστε να καταστήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις  ανταγωνιστικές στο ελληνικό αλλά και στο διεθνές γίγνεσθαι.  Στο «Marketing in Practice and more» παρουσιάζονται οι βασικές επιχειρηματικές αρχές, τα  εργαλεία και οι τεχνικές μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν τη μικρομεσαία επιχείρηση να αναπτυχθεί μέσα από τα μάτια των ίδιων των επιχειρηματιών και των ανθρώπων της αγοράς. Χρηστικές συμβουλές, προτάσεις και απόψεις στη μικρή οθόνη, με αισιόδοξη προσέγγιση, τάση ανάπτυξης και κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις.  Η εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζεται τις 7 τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν από τον πιστοποιημένο σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα, που εξειδικεύεται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (www.marketingconsultant.gr) με χορηγούς επικοινωνίας τα: epixeiro.gr, startup.gr  & franchise.gr

Η εκπομπή, παραγωγής του οικονομικού SBC, μεταδίδεται στην τηλεόραση από το Attica TV μέσω Digea και LiveStreaming κάθε Πέμπτη 20.30 και σε επανάληψη κάθε Σάββατο 10.00. Αναμεταδίδεται από τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς: Αλήθεια TV (Λέσβος, Λήμνος, Χίος και Ψαρά) κάθε Παρασκευή στις 19.30 & 23.30, DION TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική) κάθε Κυριακή στις 18:00, SYROS TV (Νησιά Κεντρικού Αιγαίου) κάθε Δευτέρα & Παρασκευή στις 18.30, Αιγαίo TV (Δωδεκάνησα & Σάμος) κάθε Σάββατο στις 19.00, Ionian TV (Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία, Αχαΐα, Ηλεία, νότια παράλια Στερεάς Ελλάδας και Ζάκυνθος) κάθε Παρασκευή στις 19.00 και κάθε Δευτέρα στις 13.30, SMILE Plus (Καρδίτσα, Λάρισα, Μαγνησία και Τρίκαλα) κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 21.00, Vergina TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική) κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 18.30, Αχελώος TV (Αιτωλοακαρνανία, Άρτα, Θεσπρωτία, Ιωάννινα, Πρέβεζα και νησιά του Ιονίου) Δευτέρα στις 23.00 και κάθε Παρασκευή στις 19.15, West Channel (Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα)κάθε Τρίτη στις 13:30 και Κυριακή στις 13:00, New Greek TV (Αμερική & Καναδάς) κάθε Σάββατο 17.30 (τοπική ώρα).

Το συγκεκριμένο επεισόδιο Νο 155 «Εμπορικές Εκθέσεις: Η επόμενη μέρα» μπορείτε να το δείτε εδώ:  marketingconsultant.gr/emporikes-ektheseis-i-epomeni-mera/