«Εξαγωγές & Digital Marketing» | Νέο επεισόδιο (Νο 8) on demand της ραδιοφωνικής εκπομπής Επιχειρηματικότητα στα FM

    Από: Startup Team

Στη εκπομπή «Επιχειρηματικότητα στα FM» από το Κανάλι 1 – 90,4 FM της Τετάρτης 7/6/2023 παρουσιάστηκαν οι μέθοδοι με τις οποίο μπορούμε να ενισχύσουμε την εξαγωγική διαδικασία μέσω του Digital Marketing.

Η ψηφιακή εποχή έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις προωθούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο εξωτερικό. Το ψηφιακό μάρκετινγκ προσφέρει μια πολύπλευρη προσέγγιση για την προώθηση και την επέκταση της εξαγωγικής δραστηριότητας μιας επιχείρησης. Αυτή η μέθοδος μάρκετινγκ επιτρέπει στις επιχειρήσεις να φτάσουν σε πελάτες σε όλο τον κόσμο, ξεπερνώντας τα γεωγραφικά όρια που ίσχυαν στο παρελθόν.

Με καλεσμένο τον Digital Strategist Δημήτρη Κονταράκη, αναφέρθηκαν οι πιο «δεκτικοί» κλάδοι στις εξαγωγές, οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν και στο προϊόν αλλά και στην επικοινωνία του, οι μέθοδοι προώθησης μέσω web, οι μέθοδοι προώθησης μέσω social media και αναλύθηκε η μεθοδολογία για επιτυχημένες εξαγωγές με την σωστή online υποστήριξη.

H ραδιοφωνική εκπομπή «Επιχειρηματικότητα στα FM» αναδεικνύει τεχνικές και best practices επιχειρηματικότητας. Με τους καλεσμένους βλέπουμε μέσα από την δική τους οπτική όλα όσα χρειάζεται ένας μικρομεσαίος επιχειρηματίας για να καταφέρει να αναπτύξει την επιχείρησή του. Με γλώσσα απλή και κατανοητή, με κύριο άξονα τον Δήμο του Πειραιά και την Αττική δίνουμε παραδείγματα απτά και ρεαλιστικά. Στόχος η ώρα αυτή να γίνει ένας πυλώνας εκπαίδευσης και ενημέρωσης των επιχειρηματιών.

Επιμελείται και παρουσιάζει ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας.

Η εκπομπή μεταδίδεται ζωντανά κάθε Τετάρτη 19.00-20.00 από το Κανάλι 1 – 90,4 FM.

Τη συγκεκριμένη εκπομπή (Νο 8) «Εξαγωγές & Digital Marketing» μπορείτε να την ακούσετε εδώ:

Χορηγοί Επικοινωνίας: