«Κινητοποιήστε την ομάδα και τους πωλητές σας» | Νέο επεισόδιο (No 175) της τηλεοπτικής εκπομπής Marketing in Practice του ΟΝΕ Channel

    Από: Startup Team

Η ομάδα αποτελεί ένα ανεκτίμητο εργαλείο για μια επιχείρηση, καθώς προσφέρει μια μοναδική αξία και κινητοποίηση σε όλους τους εμπλεκόμενους. Η συλλογική προσπάθεια και συνεργασία που επιτυγχάνεται μέσω μιας ομάδας διευκολύνει την επίτευξη στόχων, την αύξηση της παραγωγικότητας, τη βελτίωση της ποιότητας και την αντιμετώπιση προκλήσεων. Αυτή η συλλογική προσπάθεια είναι ιδιαίτερα σημαντική για μια μικρομεσαία επιχείρηση, καθώς μπορεί να παρέχει το απαραίτητο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και να ενισχύσει την αποτελεσματικότητά της σε μια ανταγωνιστική αγορά.

Στο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής Marketing in Practice που μεταδίδεται από το ONE Channel, ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με καλεσμένo στο studio τον Ψυχολόγο – Executive & Performance Coach Χαράλαμπο Πετρά συζητούν για τις επιχειρησιακές ομάδες και την κινητοποίηση αυτών για μέγιστη παραγωγικότητα.

Στη συζήτηση αναφέρθηκε ο ορισμός μιας σύγχρονης millennial ομάδας σε μια επιχείρηση, τονίστηκαν οι δυναμικές που αναπτύσσονται, τέθηκαν τα κριτήρια για την σύνθεση μιας ομάδας, αναλύθηκε η αξία δημιουργίας και κινητοποίησης μιας ομάδας ειδικά σε μια μικρομεσαία επιχείρηση. Ακόμα συζητήθηκαν τα αίτια της απουσία ομαδικής ταυτότητας και δόθηκαν κατευθύνσεις για την κινητοποίηση την ομάδας. Ακόμα έγινε αναφορά στον Ηγέτη της ομάδας, στα χαρακτηριστικά του και δόθηκαν tips για την βελτιστοποίηση της ηγεσίας. Τέλος, δόθηκαν ιδέες για την σωστή, ισορροπημένη και αποτελεσματική ανάθεση εργασίων μεταξύ των μελών της ομάδας.

Η εκπομπή “Marketing in Practice and more”, παραγωγή του ONE Channel που μετρά πάνω από 175 επεισόδια και μεταδίδεται από 2014 (αρχικά στο SBC TV και στη συνέχεια στο Attica TV), ασχολείται

με την επιχειρηματικότητα και με τον κλάδο του μάρκετινγκ. Αντικείμενό της αποτελεί η παρουσίαση επιχειρηματικών εννοιών, παραδειγμάτων και προτάσεων ώστε να καταστήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις  ανταγωνιστικές στο ελληνικό αλλά και στο διεθνές γίγνεσθαι.  Στο «Marketing in Practice and more» παρουσιάζονται οι βασικές επιχειρηματικές αρχές, τα  εργαλεία και οι τεχνικές μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν τη μικρομεσαία επιχείρηση να αναπτυχθεί μέσα από τα μάτια των ίδιων των επιχειρηματιών και των ανθρώπων της αγοράς. Χρηστικές συμβουλές, προτάσεις και απόψεις στη μικρή οθόνη, με αισιόδοξη προσέγγιση, τάση ανάπτυξης και κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις.  Η εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζεται τις 8 τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν από τον πιστοποιημένο σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα, που εξειδικεύεται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις με χορηγούς επικοινωνίας τα: Athens Voice, epixeiro.gr, startup.gr  & franchise.gr.

Η εκπομπή μεταδίδεται στην τηλεόραση από το ΟΝΕ Channel μέσω Digea, LiveStreaming, Cosmote TV και ΕΟΝ TV κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 12.30. Αναμεταδίδεται από τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς: Αλήθεια TV (Λέσβος, Λήμνος, Χίος και Ψαρά) Παρασκευή στις 19.30, στις 23.30 & το Σάββατο στις 15.30, DION TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική) κάθε Κυριακή στις 19:00, SYROS TV (Νησιά Κεντρικού Αιγαίου) κάθε Σάββατο στις 21.30, Αιγαίo TV (Δωδεκάνησα & Σάμος) κάθε Σάββατο στις 18.00, Ionian TV (Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία, Αχαΐα, Ηλεία, νότια παράλια Στερεάς Ελλάδας και Ζάκυνθος) κάθε Παρασκευή στις 17.00 & κάθε Δευτέρα στις 13.30, Αχελώος TV (Αιτωλοακαρνανία, Άρτα, Θεσπρωτία, Ιωάννινα, Πρέβεζα και νησιά του Ιονίου) κάθε Δευτέρα στις 23.00 και κάθε Τετάρτη στις 19.20, West Channel (Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα) κάθε Παρασκευή στις 21:00 και κάθε στις Κυριακή 14:00, New Greek TV (Αμερική & Καναδάς) κάθε Σάββατο 17.30 (τοπική ώρα).

Το συγκεκριμένο επεισόδιο Νο 175 «Κινητοποιήστε την ομάδα και τους πωλητές σας» μπορείτε να το δείτε εδώ:  marketingconsultant.gr/kinitopoiiste-tin-omada-kai-toys-polites-sas/

 

 

Χορηγοί Επικοινωνίας της εκπομπής:

Τηλεοπτικοί σταθμοί μετάδοσης: