«Μάρκετινγκ στην αγορά ακινήτων» | Νέο επεισόδιο (Νο 171) της εκπομπής Marketing in Practice παραγωγής του SBC

    Από: Startup Team

To Real Estate Marketing είναι ένας τομέας στο μάρκετινγκ που δεν έχει αναπτυχθεί πολύ στην Ελλάδα. Οι δράσεις των μεσιτών είναι λίγες και η αποδοχή του κοινού σε τέτοιες δράσεις είναι περιορισμένη. Ωστόσο έχουν ήδη ξεκινήσει και εφαρμόζονται δράσεις εμπνευσμένες από το εξωτερικό και το μέλλον στον τομέα αυτό φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.

Στο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής Marketing in Practice o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με καλεσμένη στο studio του Attica TV/SBC TV Channel την σύμβουλο ακινήτων & ιδιοκτήτρια μεσιτικού γραφείου Μαρία Νασκούδη, συζητούν για το μάρκετινγκ στην αγορά των ακινήτων.

Απαντήθηκαν ερωτήματα όπως: – Πως κινείται η αγορά των ακινήτων σήμερα στην Ελλάδα; – Ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ένα ακίνητο σήμερα για πουληθεί εύκολα; – Ποιος ο ρόλος του συμβούλου ακινήτων και γιατί πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να τον/την εμπιστευτούν; –  Ποιες οι δεξιότητες που πρέπει να έχει ένας μεσίτης ακινήτων για να είναι αποτελεσματικός; – Ποιος ο ρόλος του μάρκετινγκ στον κλάδο αυτό; – Πως το Internet έχει αλλάξει τον τρόπο που οι ενδιαφερόμενοι αναζητούν ένα ακίνητο; – Με ποια εργαλεία μπορούμε να προωθήσουμε ένα ακίνητο; – Ποιες οι διαφορές Ελλάδας και εξωτερικού στο μάρκετινγκ ακινήτων; – Πως η τεχνολογία (VR κλπ) έχει μπει στην επαγγελματική ενός μεσίτη; Πόσο δεκτικοί μπορούν να γίνουν οι Έλληνες ιδιοκτήτες ή οι ενοικιαστές σε νέες και καινοτόμες τεχνικές Real Estate Marketing; και πολλά άλλα!

Παράλληλα ο Head of Digital Marketing Σπύρος Ανδριόπουλος μας εξηγεί πως εφαρμόζει το μάρκετινγκ στην αγορά ακινήτων.

Τέλος, o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας μας παρουσιάζει το checklist για το αποτελεσματικό μάρκετινγκ ακινήτων.

Ενημέρωση: Λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας στο πλαίσιο αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού SARS-CoV-2 κατά τη διάρκεια του γυρίσματος. Οι συντελεστές, οι καλεσμένοι και ο παρουσιαστής υποβάλλονται σε rapid test αντιγόνου για COVID-19.

Η εκπομπή “Marketing in Practice and more”, παραγωγή του μοναδικού οικονομικού – επιχειρηματικού καναλιού της χώρας SBC TV/Attica TV που μετρά πάνω από 170 επεισόδια και μεταδίδεται από 2014, ασχολείται με την επιχειρηματικότητα και με τον κλάδο του μάρκετινγκ. Αντικείμενό της αποτελεί η παρουσίαση επιχειρηματικών εννοιών, παραδειγμάτων και προτάσεων ώστε να καταστήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις  ανταγωνιστικές στο ελληνικό αλλά και στο διεθνές γίγνεσθαι.  Στο «Marketing in Practice and more» παρουσιάζονται οι βασικές επιχειρηματικές αρχές, τα  εργαλεία και οι τεχνικές μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν τη μικρομεσαία επιχείρηση να αναπτυχθεί μέσα από τα μάτια των ίδιων των επιχειρηματιών και των ανθρώπων της αγοράς. Χρηστικές συμβουλές, προτάσεις και απόψεις στη μικρή οθόνη, με αισιόδοξη προσέγγιση, τάση ανάπτυξης και κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις.  Η εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζεται τις 7 τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν από τον πιστοποιημένο σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα, που εξειδικεύεται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις με χορηγούς επικοινωνίας τα: Athens Voice, epixeiro.gr, startup.gr  & franchise.gr.

Η εκπομπή, παραγωγής του οικονομικού SBC, μεταδίδεται στην τηλεόραση από το Attica TV μέσω Digea και LiveStreaming κάθε Πέμπτη 20.30 και σε επανάληψη κάθε Σάββατο 10.00. Αναμεταδίδεται από τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς: Αλήθεια TV (Λέσβος, Λήμνος, Χίος και Ψαρά) κάθε Παρασκευή στις 19.30 & 23.30, DION TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική) κάθε Κυριακή στις 18:00, SYROS TV (Νησιά Κεντρικού Αιγαίου) κάθε Δευτέρα & Παρασκευή στις 18.30, Αιγαίo TV (Δωδεκάνησα & Σάμος) κάθε Σάββατο στις 19.00, Ionian TV (Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία, Αχαΐα, Ηλεία, νότια παράλια Στερεάς Ελλάδας και Ζάκυνθος) κάθε Παρασκευή στις 19.00 και κάθε Δευτέρα στις 13.30, SMILE Plus (Καρδίτσα, Λάρισα, Μαγνησία και Τρίκαλα) κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 21.00, Vergina TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική) κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 18.30, Αχελώος TV (Αιτωλοακαρνανία, Άρτα, Θεσπρωτία, Ιωάννινα, Πρέβεζα και νησιά του Ιονίου) Δευτέρα στις 23.00 και κάθε Παρασκευή στις 19.15, West Channel (Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα)κάθε Τρίτη στις 13:30 και Κυριακή στις 13:00, New Greek TV (Αμερική & Καναδάς) κάθε Σάββατο 17.30 (τοπική ώρα).

Το συγκεκριμένο επεισόδιο Νο 171 «Μάρκετινγκ στην αγορά ακινήτων» μπορείτε να το δείτε εδώ:   marketingconsultant.gr/marketing-stin-agora-akiniton/