«Μυστικά στα Social Media» | Νέο επεισόδιο (Νο 4) on demand της ραδιοφωνικής εκπομπής Επιχειρηματικότητα στα FM

    Από: Startup Team

Στη εκπομπή «Επιχειρηματικότητα στα FM» από το Κανάλι 1 – 90,4 FM της Τετάρτης 10/5/2023 συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στα Social Media και στην αποτελεσματική τους χρήση στις επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με την έρευνα της Humble, το πιο αγαπημένο social media των Ελλήνων αυτή τη στιγμή είναι το Instagram (35,99%), ακολουθείται από το TikTok (23,03%), τρίτο έρχεται το YouTube (15,13%), στη συνέχεια το Facebook (12,22%) και τέλος το Pinterest (5,07%). Ο χρόνος που περνούν οι Έλληνες στα social media ημερησίως είναι για το Facebook, 1-2 ώρες (34%), 2-4 ώρες (30%) και 4+ ώρες (25%). Για το Instagram 1-2 ώρες (28%), 2-4 ώρες (41%) και 4+ ώρες (22%). Για το TikTok 1-2 ώρες (18%), 2-4 ώρες (42%) και 4+ ώρες (38%). Το Instagram αναδεικνύεται στο πιο επιδραστικό μέσο αναφορικά με την καθοδήγηση της καταναλωτικής πρόθεσης με 38%, ακολουθούν το Facebook με 18% και το TikTok με 14%. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 50% των χρηστών του Instagram δήλωσαν ότι επηρεάστηκαν από την πλατφόρμα για την αγορά κάποιου προϊόντος ή για την επίσκεψη σε κάποιο μέρος.

Με καλεσμένο τον Digital Strategist Δημήτρη Κονταράκη δόθηκαν απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα των επιχειρηματιών σήμερα ποια κοινωνικά είναι χρήσιμα και γιατί, πως μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε αποτελεσματικά, τι πρέπει να προσέξουμε, ποια μυστικά είναι εκείνα που θα μας οδηγήσουν στην επιτυχία, πως να διαμορφώσουμε στρατηγική με μετρήσιμα αποτελέσματα και άλλα πολλά.

H ραδιοφωνική εκπομπή «Επιχειρηματικότητα στα FM» αναδεικνύει τεχνικές και best practices επιχειρηματικότητας. Με τους καλεσμένους βλέπουμε μέσα από την δική τους οπτική όλα όσα χρειάζεται ένας μικρομεσαίος επιχειρηματίας για να καταφέρει να αναπτύξει την επιχείρησή του. Με γλώσσα απλή και κατανοητή, με κύριο άξονα τον Δήμο του Πειραιά και την Αττική δίνουμε παραδείγματα απτά και ρεαλιστικά. Στόχος η ώρα αυτή να γίνει ένας πυλώνας εκπαίδευσης και ενημέρωσης των επιχειρηματιών.

Επιμελείται και παρουσιάζει ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας.

Η εκπομπή μεταδίδεται ζωντανά κάθε Τετάρτη 19.00-20.00 από το Κανάλι 1 – 90,4 FM.

Τη συγκεκριμένη εκπομπή (Νο 4) «Μυστικά στα Social Media» μπορείτε να την ακούσετε εδώ:  marketingconsultant.gr/mystika-sta-social-media-neo-epeisodio-on-demand-epicheirimatikotita-sta-fm/

 

Χορηγοί Επικοινωνίας: