«Νέα επιχειρηματική ραδιοφωνική εκπομπή με το σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα»!

    Από: Startup Team

Επιχειρηματικότητα στα FM – Κανάλι 1 90,4FM.

Μετά από 3 χρόνια αποχής από το ραδιόφωνο ο σύμβουλος μάρκετινγκ επιστρέφει με την επιχειρηματική εκπομπή «Επιχειρηματικότητα στα FM» από το Κανάλι 1 – 90,4 FM.

Η εκπομπή θα μεταδίδεται ζωντανά κάθε Τετάρτη 19.00-20.00.

H ραδιοφωνική εκπομπή «Επιχειρηματικότητα στα FM» θα αναδεικνύει τεχνικές και best practices επιχειρηματικότητας. Με τους καλεσμένους θα βλέπουμε μέσα από την δική τους οπτική όλα όσα χρειάζεται ένας μικρομεσαίος επιχειρηματίας για να καταφέρει να αναπτύξει την επιχείρησή του. Με γλώσσα απλή και κατανοητή,  θα δίνουμε παραδείγματα απτά και ρεαλιστικά. Στόχος η ώρα αυτή να γίνει ένας πυλώνας εκπαίδευσης και ενημέρωσης των επιχειρηματιών.

 

Χορηγοί Επικοινωνίας της εκπομπής θα είναι τα επιχειρηματικά:

 

Who is Who

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι Πιστοποιημένος Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών (ως Senior Marketing Consultant από τον Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος βάσει του Προτύπου ΕΝ ISO / IEC 17024:2012)  και ασχολείται ενεργά στο χώρο παραπάνω από είκοσι χρόνια. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στην L’ Oreal Hellas σε θέσεις επικοινωνιακού και εμπορικού μάρκετινγκ στις μάρκες με τις περισσότερες πωλήσεις. Με την πολυετή εμπειρία του έχει εξειδικευτεί στην ψυχολογία του καταναλωτή και αναγνωρίζει τους μηχανισμούς για την εμπλοκή του στη διάδραση της πώλησης με μεγαλύτερη επιτυχία.

Σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με πλούσιο πελατολόγιο από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους. Ακόμα εκπαιδεύει στελέχη και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με Σεμινάρια Μάρκετινγκ και Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων (Soft Skills). Παράλληλα, είναι εκπαιδευμένος Business & Personal Coach, ενώ έχει γράψει 6 βιβλία για το μάρκετινγκ και την εφαρμογή του στις επιχειρήσεις. Το 2019 και το 2021 βραβεύτηκε ως «Best Marketing Consultant» στα βραβεία ενώ το 2022 βραβεύτηκε ως Aesthetics Best Marketing Consultant. Τέλος, επιμελείται και παρουσιάζει την τηλεοπτική θεματική εκπομπή «Marketing in Practice» που προβάλλεται από το 2014 σε 12 περιφερειακούς σταθμούς στην Ελλάδα.

Το Κανάλι 1 – 90,4 FM είναι το δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά που εκπέμπει σε όλη την Αττική. Ξεκίνησε την λειτουργία του στις 13 Μαΐου του 1987 εγκαινιάζοντας πρώτο την ελεύθερη ραδιοφωνία στην χώρα μας. Σήμερα μετράει 36 χρόνια ζωής. Μια ολόκληρη διαδρομή που είναι απόλυτα συνυφασμένη με την ιστορία της ελεύθερης ραδιοφωνίας στην

χώρα μας, της αντικειμενικής και έγκυρης ενημέρωσης, του Πειραιά, του λιμανιού και φυσικά του Ολυμπιακού.

Από το Κανάλι Ένα 90,4 FM πέρασαν σπουδαίες προσωπικότητες της δημοσιογραφίας, των γραμμάτων και των τεχνών οι οποίοι έβαλαν την δική τους σφραγίδα μέσα από εκπομπές που είχαν.