«Neurosales: Νευροεπιστήμη & πωλήσεις» | Νέο επεισόδιο (No 177) της τηλεοπτικής εκπομπής Marketing in Practice του ΟΝΕ Channel

    Από: Startup Team

Το Neurosales επαναπροσδιορίζει την επιτυχία των επιχειρήσεων σήμερα! Η τεχνολογία και η επιστήμη συναντούν τον κόσμο των πωλήσεων με μια νέα και επαναστατική προσέγγιση που ανατρέπει τους κανόνες του παιχνιδιού. Το Neurosales, μια πρωτοποριακή μέθοδος που εφαρμόζεται με επιτυχία από επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, δημιουργεί νέες δυνατότητες και ανοίγει πόρτες προς την επιτυχία. Το Neurosales επικεντρώνεται στην ανακάλυψη και την αξιοποίηση των νευροεπιστημονικών μηχανισμών που επηρεάζουν τη λήψη αποφάσεων κατά την αγοραπωλησία. Μέσω της ανάλυσης του ανθρώπινου εγκεφάλου και της κατανόησης των ψυχολογικών διεργασιών που διέπουν τη συμπεριφορά των καταναλωτών, το Neurosales δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αποκτήσουν βαθύτερη κατανόηση των πελατών τους και να επηρεάσουν τις αγοραπωλησίες με πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Στο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής Marketing in Practice που μεταδίδεται από το ONE Channel, ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με καλεσμένη στο studio  την NLP Trainer, Micro Expressions & Body Language Facilitator Βάσια Μανίκα συζητούν για το πως οι επιστημονικές γνώσεις της νευροεπιστήμης  μας βοηθούν να κατανοήσουμε καλύτερα την συμπεριφορά των πελατών κατά τη διάρκεια της πώλησης.

Στη συζήτηση δόθηκε ο ορισμός του Neurosales, παρουσιάστηκε το πως λειτουργεί η νευροεπιστήμη και το πως η ψυχολογία επηρεάζει την αγοραστική στρατηγική του ανθρώπου. Παράλληλα, είδαμε πως χρησιμοποιείται η νευροεπιστήμη και η συμπεριφορική ανάλυση στο χώρο των πωλήσεων και ποιος είναι ο σκοπός αυτής της προσέγγισης. Αναλύθηκαν οι διαφορές με τις παραδοσιακές μορφές πωλήσεων και δόθηκαν κατευθύνσεις για όσους θέλουν να βελτιώσουν τις τεχνικές τους. Τέλος, αναφέρθηκαν οι σύγχρονες τάσεις στις πωλήσεις, η νέα μορφή εκπαίδευσης των πωλητών και παρουσιάστηκαν ιδέες για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να επωφεληθούν οι επιχειρήσεις.

Η εκπομπή “Marketing in Practice and more”, παραγωγή του ONE Channel που μετρά πάνω από 175 επεισόδια και μεταδίδεται από 2014 (αρχικά στο SBC TV και στη συνέχεια στο Attica TV), ασχολείται

με την επιχειρηματικότητα και με τον κλάδο του μάρκετινγκ. Αντικείμενό της αποτελεί η παρουσίαση επιχειρηματικών εννοιών, παραδειγμάτων και προτάσεων ώστε να καταστήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις  ανταγωνιστικές στο ελληνικό αλλά και στο διεθνές γίγνεσθαι.  Στο «Marketing in Practice and more» παρουσιάζονται οι βασικές επιχειρηματικές αρχές, τα  εργαλεία και οι τεχνικές μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν τη μικρομεσαία επιχείρηση να αναπτυχθεί μέσα από τα μάτια των ίδιων των επιχειρηματιών και των ανθρώπων της αγοράς. Χρηστικές συμβουλές, προτάσεις και απόψεις στη μικρή οθόνη, με αισιόδοξη προσέγγιση, τάση ανάπτυξης και κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις.  Η εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζεται τις 8 τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν από τον πιστοποιημένο σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα, που εξειδικεύεται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις  με χορηγούς επικοινωνίας τα: Athens Voice, epixeiro.gr, startup.gr  & franchise.gr.

 

Η εκπομπή μεταδίδεται στην τηλεόραση από το ΟΝΕ Channel μέσω Digea, LiveStreaming, Cosmote TV και ΕΟΝ TV κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 12.30. Αναμεταδίδεται από τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς: Αλήθεια TV (Λέσβος, Λήμνος, Χίος και Ψαρά) Παρασκευή στις 19.30, στις 23.30 & το Σάββατο στις 15.30, DION TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική) κάθε Κυριακή στις 19:00, SYROS TV (Νησιά Κεντρικού Αιγαίου) κάθε Σάββατο στις 21.30, Αιγαίo TV (Δωδεκάνησα & Σάμος) κάθε Σάββατο στις 18.00, Ionian TV (Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία, Αχαΐα, Ηλεία, νότια παράλια Στερεάς Ελλάδας και Ζάκυνθος) κάθε Παρασκευή στις 17.00 & κάθε Δευτέρα στις 13.30, Αχελώος TV (Αιτωλοακαρνανία, Άρτα, Θεσπρωτία, Ιωάννινα, Πρέβεζα και νησιά του Ιονίου) κάθε Δευτέρα στις 23.00 και κάθε Τετάρτη στις 19.20, West Channel (Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα) κάθε Παρασκευή στις 21:00 και κάθε στις Κυριακή 14:00, New Greek TV (Αμερική & Καναδάς) κάθε Σάββατο 17.30 (τοπική ώρα).

 

Το συγκεκριμένο επεισόδιο Νο 177 «Neurosales: Νευροεπιστήμη & πωλήσεις» μπορείτε να το δείτε εδώ

Χορηγοί Επικοινωνίας της εκπομπής:

Τηλεοπτικοί σταθμοί μετάδοσης: