Τηλεοπτική Εκπομπή Marketing in Practice | Πρεμιέρα 8ης σεζόν στο ΟΝΕ CHANNEL

    Από: Startup Team

Για 8η συνεχόμενη χρονιά επιστρέφει στην Ελληνική τηλεόραση, η μοναδική μακροβιότερη τηλεοπτική εκπομπή για το μάρκετινγκ και την επιχειρηματικότητα «Marketing in Practice» που επιμελείται και παρουσιάζει ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας πλέον σε παραγωγή και μετάδοση του ONE CHANNEL.

Μετρώντας ήδη 273 επεισόδια με χρηστικά θέματα της επιχειρηματικής καθημερινότητας, τη σεζόν 2023-2024 θα προβληθούν άλλα 56 επεισόδια. Τα νέα επεισόδια κάνουν πρεμιέρα στο ΟΝΕ CHANNEL το Σάββατο 6 Μαΐου 2023 στις 12.30 και θα προβάλλονται κάθε Σάββατο και Κυριακή την ίδια ώρα, με τις ακόλουθες προγραμματισμένες θεματολογίες για τον πρώτο μήνα:

 • Νο 274 Το Branding στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις
 • Νο 275 Κινητοποιήστε την ομάδα και τους πωλητές σας
 • Νο 276 Franchise ή ανεξάρτητη επιχείρηση;
 • Νο 277 Συμπεριφορική Ανάλυση και αύξηση πωλήσεων

Το «Marketing in Practice» ξεκίνησε να μεταδίδεται το 2014 και έκτοτε γνωρίζει μεγάλη αποδοχή από το επιχειρηματικό κοινό, κάτι που οδηγεί στην συνέχιση της προβολής της.

Η εκπομπή αποσκοπεί στην παρουσίαση επιχειρηματικών εννοιών, παραδειγμάτων και προτάσεων με στόχο να καταστήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις πιο ορατές στο ελληνικό και διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον. Λαμβάνει υπόψη τις δυσκολίες και τις καταστάσεις που επηρεάζουν τις

δυνατότητες των επιχειρηματιών, όπως η οικονομική ύφεση, η πανδημία COVID-19, οι γεωπολιτικές αλλαγές και άλλες εξωγενείς καταστάσεις. Στο πλαίσιο αυτό, η εκπομπή “Marketing in Practice

παρουσιάζει τις βασικές επιχειρηματικές αρχές, τα εργαλεία και τις τεχνικές μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να επιβιώσουν στον ανταγωνιστικό κόσμο της αγοράς. Με μια αισιόδοξη προσέγγιση, που αποσκοπεί σε τάση ανάπτυξης και προώθησης μιας μικρομεσαίας επιχείρησης. Οι συμβουλές είναι σχεδιασμένες ώστε να βοηθήσουν τους επιχειρηματίες τηλεθεατές να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες και τα προβλήματα που συναντούν καθημερινά, ενώ ταυτόχρονα θα τους παρέχουν ταπαραίτητες επιχειρηματικές γνώσεις και μυστικά εργαλεία για την αύξηση του τζίρου τους.

H εκπομπή απευθύνεται στο ευρύ κοινό, πάντα αναλύοντας τις έννοιες με απλά και κατανοητά λόγια.

Η εκπομπή μεταδίδεται στο ONE Channel (Αττική) μέσω DIGEA, από τις συνδρομητικές πλατφόρμες Cosmote TV και EON και από τους ακόλουθους 8 περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς:

 • Αλήθεια TV (Λέσβος, Λήμνος, Χίος και Ψαρά) Παρασκευή στις 19.30, στις 23.30 & το Σάββατο στις 15.30.
 • DION TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική) κάθε Κυριακή στις 19:00.
 • SYROS TV (Νησιά Κεντρικού Αιγαίου) κάθε Δευτέρα & Παρασκευή στις 18.30
 • Αιγαίo TV (Δωδεκάνησα & Σάμος) κάθε Σάββατο στις 18.00.
 • Ionian TV (Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία, Αχαΐα, Ηλεία, νότια παράλια Στερεάς Ελλάδας και Ζάκυνθος) κάθε Παρασκευή στις 17.00 & κάθε Δευτέρα στις 13.30.
 • Αχελώος TV (Αιτωλοακαρνανία, Άρτα, Θεσπρωτία, Ιωάννινα, Πρέβεζα και νησιά του Ιονίου) κάθε Δευτέρα στις 23.00 και κάθε Τετάρτη στις 19.20.
 • West Channel (Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα) κάθε Παρασκευή στις 21:00 και κάθε στις Κυριακή 14:00.
 • New Greek TV (Αμερική & Καναδάς) κάθε Σάββατο 17.30 (τοπική ώρα)

 

Δείτε περισσότερα εδώ: marketingconsultant.gr/mme/tv/

 

Who is Who

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι Πιστοποιημένος Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών (ως Senior Marketing Consultant από τον Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος βάσει του Προτύπου ΕΝ ISO / IEC 17024:2012)  (www.marketingconsultant.gr) και ασχολείται ενεργά στο χώρο παραπάνω από είκοσι χρόνια. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στην L’ Oreal Hellas σε θέσεις επικοινωνιακού και εμπορικού μάρκετινγκ. Με την πολυετή εμπειρία του έχει εξειδικευτεί στην ψυχολογία του καταναλωτή και αναγνωρίζει τους μηχανισμούς για την εμπλοκή του στη διάδραση της πώλησης με μεγαλύτερη επιτυχία.

Σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με πλούσιο πελατολόγιο από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους. Ακόμα εκπαιδεύει στελέχη και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με Σεμινάρια Μάρκετινγκ και Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων (Soft Skills). Παράλληλα, είναι εκπαιδευμένος Business & Personal Coach, ενώ έχει γράψει 6 βιβλία για το μάρκετινγκ και την εφαρμογή του στις επιχειρήσεις. Το 2019 και το 2021 βραβεύτηκε ως «Best Marketing Consultant» στα βραβεία ενώ το 2022 βραβεύτηκε ως Aesthetics Best Marketing Consultant. Τέλος, επιμελείται

και παρουσιάζει την ραδιοφωνική εκπομπή «Επιχειρηματικότητα στα FΜ» στο Κανάλι 1 90,4 FM και την τηλεοπτική θεματική εκπομπή «Marketing in Practice» που προβάλλεται από το 2014 στην Ελληνική τηλεόραση.

 

Χορηγοί Επικοινωνίας της εκπομπής σ’ όλα τα χρόνια προβολής της: