Το NBA και η Foot Locker ανακοινώνουν πολυετή επέκταση της συνεργασίας τους

    Από: Startup Team

Η διευρυμένη συνεργασία θα περιλαμβάνει ανακαινίσεις γηπέδων, σεμινάρια και 3-on-3 events σε όλη την Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι.

Το NBA και η Foot Locker Europe ανακοίνωσαν σήμερα την πολυετή επέκταση της συνεργασίας τους μέσω της οποίας σκοπεύουν να ανακαινίσουν γήπεδα μπάσκετ και να διοργανώσουν σεμινάρια και events για νέους σε όλη την Ευρώπη. Ως μέρος της συνεργασίας και του τρέχοντος κοινωνικού προγράμματος μπάσκετ της Foot Locker “#RaiseTheGame”, το NBA και η Foot Locker θα ανακαινίσουν και θα συντηρήσουν δύο υπαίθρια γήπεδα μπάσκετ στο Παρίσι και το Ρότερνταμ φέτος το καλοκαίρι.

Η Foot Locker θα αποτελέσει επίσης τον βασικό συνεργάτη του NBA 3X, ενός δωρεάν διαδραστικού event για τους fans που θα περιλαμβάνει αγώνες μπάσκετ 3-on-3 ανδρών και γυναικών ηλικίας 16-18 που θα πραγματοποιηθούν στη Βαρκελώνη και το Λονδίνο φέτος το καλοκαίρι. Ημερομηνίες, τοποθεσίες και πληροφορίες εγγραφής για το NBA 3X θα ανακοινωθούν τους επόμενους μήνες.

Από την έναρξη της καμπάνιας #RaiseTheGame τον Σεπτέμβριο του 2020, η Foot Locker και το NBA έχουν ανακαινίσει μια σειρά από υπαίθρια γήπεδα μπάσκετ σε Βαρκελώνη (Poblenou), Λονδίνο (Clapham Common), Μιλάνο (Via Lazio) και Παρίσι (Jemmapes) σε μια προσπάθεια να ενδυναμώσουν τις τοπικές κοινότητες και να φέρουν κοντά τους ανθρώπους μέσα από το παιχνίδι του μπάσκετ. Ως μέρος της συνεργασίας τους, το NBA έχει ήδη πραγματοποιήσει σεμινάρια για τοπικές κοινωνικές ομάδες σε κάθε έναν από τους παραπάνω χώρους και δεσμεύεται να συνεχίσει να το κάνει για τα επόμενα χρόνια.

«Ως μέρος της δέσμευσής μας να εμπνέουμε και να ενδυναμώνουμε τους νέους, το μπάσκετ συνεχίζει να αποτελεί βασικό πυλώνα για το brand μας, για τις αξίες που αντιπροσωπεύει: την κοινότητα, τη συμπερίληψη, την ελπίδα και την ενδυνάμωση», δήλωσε η Susie Kuhn, Πρόεδρος της Foot Locker EMEA. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε τη μακροχρόνια συνεργασία μας με το NBA, δουλεύοντας μαζί τους ώστε να λανσάρουμε τα επόμενα βήματα στο πρόγραμμα #RaiseTheGame. Στόχος μας είναι να συμβάλουμε στην προώθηση της συμπερίληψης, συσπειρώνοντας τη νεανική κοινότητα σε όλη την Ευρώπη, και έτσι ανυπομονούμε για τις νέες ανακαινίσεις γηπέδων σε Παρίσι και Ρότερνταμ, καθώς και για τα τουρνουά που θα πραγματοποιηθούν στο Λονδίνο και τη Βαρκελώνη αργότερα στη φετινή χρονιά».

«Η Foot Locker Europe είναι ένας πολύτιμος μακροχρόνιος συνεργάτης για το NBA στην περιοχή και ανυπομονούμε να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας που πλέον σηματοδοτεί 12 χρόνια συνεργασίας», δήλωσε ο Nick Cowell, NBA Europe and Middle East Senior Director, Global Partnerships. «Η Foot Locker μοιράζεται τη δέσμευσή μας να αναπτύξουμε το παιχνίδι και να χρησιμοποιήσουμε το μπάσκετ για να φέρουμε τους fans κοντά στον αθλητισμό, τη μόδα και τον τρόπο ζωής».