15o ετήσιο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ «ΒΙΩΣΙΜΕΣ ΠΟΛΕΙΣ & ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ»

    Από: Startup Team

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει το 15ο ετήσιο συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με θέμα: «ΒΙΩΣΙΜΕΣ ΠΟΛΕΙΣ & ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ», στις 6 Νοεμβρίου 2017 στο Μουσείο Μπενάκη.

Στις μέρες μας, η βιωσιμότητα στο αστικό περιβάλλον είναι πιο σημαντική από ποτέ. Οι πόλεις ωθούν την οικονομική ανάπτυξη μέσω του εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών προς τους πολίτες όπως η πρόσβαση στην εκπαίδευση, η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και οι δημόσιες μεταφορές. Το ζητούμενο είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής και η ανάδειξη ευκαιριών που καθιστά τις πόλεις πιο ελκυστικές για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις που επενδύουν στην ανάπτυξη.

Η ΕΚΕ έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει την ποιότητα ζωής των πολιτών και την αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων, φέρνοντας καινοτομia στη βιώσιμη ανάπτυξη. Ο βασικός στόχος του Συνεδρίου είναι να προωθήσουμε την κοινωνική ανάπτυξη στο αστικό και περιφερειακό περιβάλλον. Σε αυτό το πλαίσιο διαμορφώθηκαν οι τέσσερις θεματικές ενότητες για φέτος: Επιχειρηματικότητα & ΑνάπτυξηΕκπαίδευσηΑστική Καινοτομία και Ενεργοί Πολίτες.

Η επιτυχημένη μας πρωτοβουλία CSR Marketplace θα αναδείξει βέλτιστες πρακτικές εταιρειών και οργανισμών. Το συνέδριο σας τοποθετεί στο κέντρο αυτού του διαλόγου παρέχοντας πληροφορίες ώστε η ΕΚΕ να αποτελεί σημαντική αξία και μοχλό ανάπτυξης, για τις επιχειρήσεις, για τους πολίτες και για τη χώρα συνολικά. Το συνέδριο πραγματοποιείται με τη στήριξη του CSR Hellas.

Το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων για τα προγράμματα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης εκδηλώνεται με την υποστήριξη και τη συμβολή τους στην αποτελεσματική διεξαγωγή του σημαντικού αυτού συνεδρίου που ήδη έχει γίνει θεσμός στη χώρα μας. Χορηγοί: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, VODAFONE, Αρωγοί: 3Μ, ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ALPHA BANK, ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, COCA-COLA ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ, ΔΕΗ, ΔΕΠΑ, EUROBANK, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, INTERAMERICAN, ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, PFIZER, SANOFI, UNILEVER

Το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου μπορείτε να το βρείτε εδώ