Γνωστή αλυσίδα fast food θα σερβίρει τα προϊόντα της χωρίς καλαμάκι

    Από: Startup Team

Με σκοπό να ενθαρρύνει τους πελάτες της να περιορίσουν τη χρήση στα πλαστικά καλαμάκια, στα εστιατόρια McDonald’s θα σερβίρονται τα αναψυκτικά χωρίς καλαμάκι, εκτός αν ο πελάτης το ζητήσει. Άλλα ροφήματα, όπως τα Milkshakes και οι κρύοι καφέδες θα συνεχίσουν να προσφέρονται με καλαμάκι. Όλα αυτά, στο πλαίσιο υλοποίησης της ενέργειας «Δείξε αγάπη χωρίς καλαμάκι».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας «η ενέργεια αυτή αποτελεί μέρος της παγκόσμιας δέσμευσης της McDonald’s για τη βελτίωση της βιωσιμότητας όσον αφορά στις συσκευασίες της. Ο στόχος είναι, μέχρι το 2025, όλες οι συσκευασίες που προσφέρονται στους πελάτες να προέρχονται από 100%, ανανεώσιμες, ανακυκλωμένες ή πιστοποιημένες πηγές, καθώς και να ανακυκλώνονται οι συσκευασίες στο 100% των εστιατορίων McDonald’s σε όλο τον κόσμο».

Όπως σημειώνει η Simona Mancinelli, Managing Director της Premier Capital Hellas, «Η McDonald’s δεσμεύεται να αναζητήσει βιώσιμες εναλλακτικές ως προς το πλαστικό καλαμάκι και αυτό είναι ένα πρώτο βήμα προς το μεγάλο μας στόχο το 2025. Οι πελάτες μας ήδη ανταποκρίνονται πολύ θετικά στην πρωτοβουλία αυτή και μαζί θα μπορέσουμε να χτίσουμε μια πολιτική για την βιώσιμη ανάπτυξη».

Πηγή: epixeiro.gr