Η Chiquita στήριξε τον «46ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας»

    Από: Startup Team

Η Chiquita βρέθηκε στο πλευρό των δρομέων 46ου Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 21 χλμ. που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Μαρτίου σε νέο χώρο, με νέες διαδρομές και μία νέα απόσταση κατάλληλη για όλους.

Τον 46ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 21 χλμ προκήρυξε ο  Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας, ενώ την επιμέλεια της διοργάνωσης είχε η MyRace. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχοινιά και τέλεσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Υπουργείου Τουρισμού.

H Chiquita προσέφερε σε πάνω από 500 αθλητές από την Ελλάδα τις premium μπανάνες της, χαρίζοντας ενέργεια και υπέροχη γεύση. Οι μπανάνες Chiquita, αποτελούν πηγή καλίου φυτικών ινών και βιταμίνης Β6, είναι απαραίτητες στην άσκηση, και ειδικά κατά τη διάρκεια του τρεξίματος, αφού εξασφαλίζουν τη διατήρηση της ενέργειας και της υγείας των αθλητών.

Εδώ και τέσσερις δεκαετίες ο αγώνας συμβάλλει καθοριστικά στη διάδοση του λαϊκού μαζικού αθλητισμού και του τρεξίματος και συμμετέχουν δρομείς κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης, ο αριθμός των οποίον αυξάνεται συνεχώς.

Λόγω των έργων στο παραλιακό μέτωπο, για πρώτη φορά η διοργάνωση “μετακόμισε” στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά περιμετρικά του υδάτινου στίβου. Παράλληλα με τον Ημιμαραθώνιο, φέτος πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά και αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων, δίνοντας τη δυνατότητα συμμετοχής σε δρομείς όλων των επιπέδων.

Οι λαχταριστές μπανάνες Chiquita βρισκόταν στη γραμμή του τερματισμού και όλοι οι δρομείς είχαν την ευκαιρία να τις απολαύσουν, προκειμένου να αποκαταστήσουν άμεσα και υγιεινά τη χαμένη ενέργεια του οργανισμού τους.