Η LG για ακόμα μία χρονιά «στο πλευρό» των αστέγων της Αθήνας

    Από: Startup Team

 Με γνώμονα τη βοήθεια των αστέγων στην Αθήνα, η LG συμβάλλει και φέτος τα Χριστούγεννα στο έργο της Ithaca με μια πράξη αγάπης.

Η LG Electronics (LG) στο πλαίσιο της ενεργής υποστήριξης των άστεγων συμπολιτών μας, ενισχύει για ακόμα έναν χρόνο μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, την πρωτοβουλία του έργου της Ιthaca. Έτσι, και αυτά τα Χριστούγεννα η εταιρεία βρίσκεται δίπλα στο πλευρό των ανθρώπων που ζουν σε συνθήκες αστεγίας. Τους δείχνει έμπρακτα τη φροντίδα της, συνεχίζοντας την ενίσχυση στο έργο της Ithaca Laundry για έβδομη συνεχή χρονιά, με στόχο να βελτιώσει την καθημερινότητα και τις συνθήκες υγιεινής των αστέγων της Αθήνας.

60 warm kits τα οποία περιλαμβάνουν ισοθερμική μπλούζα, ισοθερμικές κάλτσες, κουβέρτα fleece, περιλαίμιο fleece, γάντια, σκούφο, αδιάβροχο και αντισηπτικά, δόθηκαν με την υποστήριξη της LG.

Αυτά μοιράστηκαν τη Δευτέρα 19/12 σε πέντε περιοχές της Αθήνας -Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα, Μοναστηράκι, Ομόνοια, Θησείο- αποτελώντας μια επιπλέον πολύ σημαντική βοήθεια πέρα από τη βασική συμβολή της εταιρείας μέσω της εν λόγω συνεργασίας.

Η LG Electronics, ως μεγάλος υποστηρικτής της πρωτοβουλίας εδώ και 7 χρόνια, έχει εξοπλίσει την κινητή μονάδα που χρησιμοποιεί η Ithaca Laundry με δύο πλυντήρια ρούχων και δύο στεγνωτήρια. Με τις ηλεκτρικές συσκευές της εταιρείας, τα ρούχα πλένονται για να επιστραφούν καθαρά και στεγνά στους αστέγους, ένα έργο που προσφέρει ζεστασιά στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη ειδικά την περίοδο του χειμώνα με τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Τα αποτελέσματα εντυπωσιάζουν, αφού μέχρι σήμερα έχουν επωφεληθεί πάνω από 8.726 άτομα και έχουν πλυθεί 157.420 κιλά ρούχα.

Το 2020, μάλιστα, η LG Electronics εξόπλισε δωρεάν με πλυντήρια και στεγνωτήρια και το Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων του Δήμου Αθηναίων, συμβάλλοντας ακόμα περισσότερο στην προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας.

Η κα Βίκυ Στασινοπούλου, Marketing Manager, Corporate & Digital δήλωσε σχετικά: «Πιστοί στη φιλοσοφία μας να βελτιώνουμε την καθημερινότητα των ανθρώπων, συμμετέχουμε ενεργά στην τοπική κοινωνία, μέσα από τις δράσεις ΕΚΕ και στηρίζουμε για ακόμα μία χρονιά τις πρωτοβουλίες της ομάδας της Ithaca θέλοντας να συμβάλουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στον σκοπό αυτό. Η LG θα συνεχίσει να αποδεικνύει ότι νοιάζεται για ό,τι απασχολεί τη σημερινή κοινωνία και μέσα από τις δράσεις και τα τεχνολογικά καινοτόμα προϊόντα της θα φροντίζει αυτό να γίνεται πράξη».