Το #AnatoliaCollegeGivingTuesday2022 ξεκίνησε!

    Από: Startup Team

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το Κολλέγιο Ανατόλια συμμετέχει στο παγκόσμιο κίνημα γενναιοδωρίας GivingTuesday, που γιορτάζεται κάθε χρόνο, σε ολόκληρο τον κόσμο, την πρώτη Τρίτη μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών!

Φέτος, το Giving Tuesday ολοκληρώνεται στις 29 Νοεμβρίου 2022.

Ενώνουμε, για ακόμη μια φορά, τις δυνάμεις μας  και κάνουμε το καλό προσφέροντας ο καθένας και η κάθε μία ό,τι μπορούμε προκειμένου να συγκεντρώσουμε το απαραίτητο ποσό για μία εξαετή υποτροφία στο Anatolia High School.

Στο πλαίσιο του #AnatoliaCollegeGivingTuesday2022, τρεις μαθήτριες της 3ης Λυκείου κινητοποίησαν συμμαθητές και οι συμμαθήτριές τους και όλοι και όλες μαζί γιόρτασαν την έναρξη της φετινής Καμπάνιας!

Το 2020, εν μέσω πανδημίας, κάναμε όλες και όλοι μαζί τη διαφορά και μέσα σε λίγες μέρες συγκεντρώσαμε περισσότερες από 800 δωρεές. Έτσι, χάρη στις αρχικές δωρεές των Εφόρων μας, που επιβράβευσαν όσες δωρεές συγκεντρώσαμε με το ποσό των $25,000, και στη συγκινητική υποστήριξη αποφοίτων, γονέων, μαθητών και μαθητριών αλλά και πολλών μελών του εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού του Κολλεγίου Ανατόλια, μπορέσαμε να προσφέρουμε μία εξαετή υποτροφία σε έναν άξιο μαθητή με περιορισμένα οικονομικά μέσα.

Το 2021, καταφέραμε και πάλι, χάρη και στη στήριξη ολόκληρης της κοινότητάς μας, να ξεπεράσουμε κατά πολύ τον στόχο και να προσφέρουμε μία ακόμη εξαετή υποτροφία. Έτσι, τον Σεπτέμβριο του 2022, χάρη στη δύναμη της δικής σας συλλογικής προσπάθειας, καλωσορίσαμε και τον δεύτερο GivingTuesday υπότροφο μαθητή μας στο campus!

Φέτος, και πάλι με την πολύτιμη συνεισφορά των Εφόρων μας, πάμε να κάνουμε και πάλι τη διαφορά και να πιάσουμε τον στόχο των 500 δωρεών από σήμερα και μέχρι τις 29 Νοεμβρίου 2022!

Τι είναι το GivingTuesday
Το GivingTuesday δημιουργήθηκε το 2012 και βασίστηκε σε μια απλή ιδέα: να οριστεί μια ημέρα το χρόνο που θα προτρέπει τους ανθρώπους να κάνουν το καλό. Τα τελευταία εννέα χρόνια, αυτή η ιδέα έχει εξελιχθεί σε ένα παγκόσμιο κίνημα που εμπνέει εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους να προσφέρουν, να συνεργαστούν και να υμνήσουν τη γενναιοδωρία. Φέτος, το GivingTuesday κορυφώνεται στις 29 Νοεμβρίου 2022.

Συμμετέχοντας κι εσείς στο GivingTuesday, αποδεικνύετε ότι σε περιόδους αβεβαιότητας, η γενναιοδωρία μπορεί να ενώσει ολόκληρο τον κόσμο.

Στόχος μας είναι μέχρι και τις 29 Νοεμβρίου 2022 να συγκεντρώσουμε τουλάχιστον 500 δωρεές! Κάθε δωρεά είναι σημαντική και ακόμη και €5 μπορούν να κάνουν τη διαφορά!

Κάθε φορά που συμπληρώνονται 100 δωρεές (συμμετοχές), θα προστίθενται $5,000, προσωπικές δωρεές των Εφόρων του Κολλεγίου Ανατόλια, στο συνολικό ποσό. Πάμε όλοι μαζί να πιάσουμε τον στόχο και να μπορέσουμε να «ξεκλειδώσουμε» όλο το ποσό των $25,000!

Το συνολικό ποσό που θα συγκεντρώσουμε από τις δωρεές που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του #AnatoliaGivingTuesday2022, θα διατεθεί στην προσφορά μίας εξαετούς υποτροφίας σε έναν άξιο μαθητή ή μία άξια μαθήτρια.

Η προσφορά και η αλληλεγγύη ήταν πάντα στην «καρδιά» της κοινότητας του Κολλεγίου Ανατόλια. Σε όλη τη διάρκεια της μακρόχρονης ιστορίας του Σχολείου μας, χιλιάδες άξιοι μαθητές και άξιες μαθήτριες έχουν φοιτήσει στο Κολλέγιο Ανατόλια χάρη στη γενναιοδωρία της κοινότητάς μας. Συνεχίζοντας την παράδοση και τιμώντας την ιστορία μας, σας ζητάμε και φέτος να ενώσουμε, για ακόμη μία φορά, τις δυνάμεις μας  για να κρατήσουμε τη φλόγα της «καρδιάς» του Κολλεγίου Ανατόλια αναμμένη, ενισχύοντας  το Πρόγραμμα Υποτροφιών του Σχολείου μας!

Θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα τη στήριξή σας στο να επιτύχουμε το στόχο μας!

Μάθετε πώς μπορείτε να βοηθήσετε:

Πραγματοποιήστε και εσείς μία δωρεά. Από σήμερα μέχρι και τις 29 Νοεμβρίου 2022, πατήστε εδώ για να  συνεισφέρετε κι εσείς, βοηθώντας μας να επιτύχουμε τον στόχο μας!

Μην ξεχνάτε ότι η κάθε δωρεά είναι σημαντική. Η συμμετοχή σας είναι αυτή που μετράει περισσότερο!

Διαδώστε το! Ενθαρρύνετε φίλους και γνωστούς σας να συμμετάσχουν, κοινοποιώντας τώρα ένα από τα σχετικά μας posts στον προσωπικό σας FB ή Instagram λογαριασμό.

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας, για να κάνουμε την κοινότητα του Σχολείου μας ακόμη πιο δυνατή! Για να μάθετε περισσότερα, πατήστε εδώ.