Η 4η σεζόν του Outliers podcast είναι γεγονός!

    Από: Startup Team
  • Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της 4η σεζόν του Outliers podcast της Endeavor Greece, που θα συνεχίσει να μας ταξιδεύει στην καρδιά της επιχειρηματικότητας από τις 29 Νοεμβρίου και κάθε Τρίτη στις 14.00.
  • Σε κάθε επεισόδιο της σειράς, οι άνθρωποι πίσω από τις πιο επιτυχημένες startups σε Ελλάδα και εξωτερικό, που μετασχηματίζουν ολόκληρες αγορές και αλλάζουν το αφήγημα της επιχειρηματικότητας, αφηγούνται το δικό τους μοναδικό ταξίδι, καθώς και τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που βλέπουν στον κλάδο τους.
  • Στο πρώτο επεισόδιο της 4ης σεζόν του Outliers Podcast, υποδεχόμαστε τον Δημήτρη Μέμο, CEO της MarineTraffic, νούμερο ένα εταιρείας εντοπισμού πλοίων στον κόσμο. 
  • Η MarineTraffic ιδρύθηκε το 2007 από τον Δημήτρη Λέκκα, καθηγητή του Πανεπιστημίου Αιγαίου ως χόμπι και το 2012, ο Δημήτρης Μέμος ανέλαβε τη διοίκησή της και κρατά γερά τα ηνία της εταιρείας μέχρι και σήμερα. Μέσα στα χρόνια, η MarineTraffic αναδείχθηκε σε παγκόσμιο ηγέτη συλλογής δεδομένων και παρακολούθησης των πλοίων σε πραγματικό χρόνο και χρησιμοποιείται τόσο από επαγγελματίες της ναυτιλίας όσο και ερασιτεχνικά από ανθρώπους που αγαπούν την θάλασσα. Η εταιρεία μπορεί να ξεκίνησε ως ένα χόμπι από τον ιδρυτή, ωστόσο πλέον έχει καταφέρει να απασχολεί 190 άτομα σε 15 διαφορετικές χώρες, χωρίς να έχει λάβει ποτέ χρηματοδότηση.
  • Ο Δημήτρη μας ταξίδεψε στα 15 χρόνια πορείας της MarineTraffic. Μίλησε ανοιχτά για τα λάθη του, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει, ενώ τόνισε ότι αυτά συνέβαλαν στη δημιουργία μιας μοναδικής κουλτούρας στην ομάδα, που βοήθησε την εταιρεία να αναδειχθεί σε παγκόσμιο ηγέτη. Τέλος, μας εκμυστηρεύτηκε την στρατηγική που έχει ακολουθήσει, ενώ δεν δίστασε να μοιραστεί μαζί μας και τις προβλέψεις του για το μέλλον της ναυτιλίας.  
  • Απολαύστε ολόκληρο το Outliers podcast σε YouTube, Spotify, Google Podcasts & Apple Podcasts.
  • Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο angeliki.pittarokoili@endeavor.org ή στο +30 69554488030

 

Links:

Youtube: bit.ly/OutliersS4Ep1

Spotify: spoti.fi/3iatRaH

Apple Podcast: apple.co/3EPxxGN

Google Podcast: bit.ly/OutliersS4E1GooglePodcasts