1.000 δολάρια για να δεις διαδοχικά 20 ταινίες της Marvel

    Από: Startup Team

Αν είστε δεινοί binge-watchers και λατρεύετε τις ταινίες της Marvel τότε αυτή είναι η δουλειά για εσάς. Το CableTV.com αναζητά υποψήφιους για δουν 20 ταινίες της Marvel μέσα σε 3 ημέρες, με αμοιβή $1.000.

Πρόκειται για μια διαφημιστική καμπάνια ουσιαστικά ενόψει του AvengersEndgame, στην οποία αναζητούνται…bingewatchers με έντονη παρουσία στα social media για να παρακολουθήσουν τις ταινίες των τριών phases του MCU και να κάνουν ζωντανή αναμετάδοση τις εμπειρίας τους με tweets. Συγκεκριμένα ο μαραθώνιος των συμμετεχόντων θα ξεκινήσει με το Iron Man του 2008 και θα ολοκληρωθεί με το AntMan and the Wasp.

Όσοι συμμετάσχουν θα λάβουν επίσης, εκτός της χρηματικής αμοιβής, όλες τις ταινίες σε Blu-ray, καθώς και ένα “Marvel Marathon Kit“, που περιλαμβάνει μια μηχανή ποπ κορν Captain America, μια κούπα Infinity Gauntlet του Thanos, μια ρόμπα Iron Man και μια δωροκάρτα $100.

Εάν πιστεύετε ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε στην πρόκληση τότε μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και να δοκιμάσετε την τύχη σας μέχρι τις 15 Απριλίου.

Πηγή: Unboxholics.gr