Web World Expo 2014 Design – Advertising – Infrastructure

    Από: Startup Team

Η Web World Expo είναι η έκθεση & συνέδριο που στα πρότυπα αντίστοιχων διοργανώσεων του εξωτερικού σκοπεύει στην επικοινωνία μεταξύ των εταιρειών που παρέχουν υπηρεσίες για το διαδίκτυο & εφαρμογές και των επιχειρήσεων που βλέπουν πια την παρουσία τους στο διαδίκτυο ως απαραίτητη για την εξωστρέφεια και ανάπτυξη τους.

Εκθέτες είναι εταιρείες που:

• Κατασκευάζουν ιστοσελίδες & ηλεκτρονικά καταστήματα
• Οργανώνουν & διαχειρίζονται διαφήμιση στο internet & και τα Social Media
• Αναπτύσσουν εφαρμογές για έξυπνα κινητά & Social Media
• Καταχωρούν domain names & παρέχουν υπηρεσίες Hosting

Επισκέπτες είναι επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους της οικονομίας όλων των μεγεθών που θέλουν να βελτιώσουν την παρουσία τους στο Internet. Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί σε κλάδους με δεδομένη ανάπτυξη από την παρουσία τους στο internet όπως: Τουριστικές επιχειρήσεις, Εξαγωγικές επιχειρήσεις, e-shops, κ.α.

Exhibition Center

Το Ζάππειο βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, δίπλα στο κτήριο του Κοινοβουλίου, την πλατεία Συντάγματος, το Προεδρικό Μέγαρο και το Μέγαρο Μαξίμου. Εξυπηρετείται από τις κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας και τα βασικά μέσα συγκοινωνίας, χρησιμοποιείται ως συνεδριακό και εκθεσιακό κέντρο και γειτνιάζει με σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους, όπως είναι η ενοποιημένη αρχαιολογική ζώνη περί την Ακρόπολη και οι στύλοι του Ολυμπίου Διός.www.zappeion.gr

Δικαίωμα εισόδου

Επισκέπτες είναι επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους της οικονομίας όλων των μεγεθών που θέλουν να βελτιώσουν την παρουσία τους στο Internet.

Ωράριο λειτουργίας: 11:00 π.μ. – 20:00 μ.μ. και τις δύο ημέρες!

Είσοδος μόνο με πρόσκληση ή επαγγελματική κάρτα!!! (Business Card)

Πρόσκληση 2014

Web World Expo 2014 Design – Advertising – Infrastructure

Κατεβάστε την πρόσκληση για την έκθεση εδώ!!!