E-Volution Awards 2015 | Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει!

    Από: Startup Team

Τα e-volution Awards 2015 έρχονται για τέταρτη χρονιά, μετά από τις τρεις προηγούμενες επιτυχημένες διοργανώσεις και την ευρεία ανταπόκριση του κλάδου, για να επιβραβεύσουν και να αναδείξουν τις βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό επιχειρείν.

Οφέλη Συμμετοχής

  • Λάβετε μέρος στον μοναδικό διαγωνισμό που επιβραβεύει τις πιο καινοτόμες και σύγχρονες πρακτικές στο ηλεκτρονικό επιχειρείν.
  • Τα βραβεία προωθούνται και προβάλλονται ως βέλτιστες πρακτικές μέσα από άρθρα, παρουσιάσεις σε συνέδρια και πανεπιστήμια, ειδικά αφιερώματα περιοδικών.
  • Δώστε στη δουλειά σας και στην ομάδα σας την αναγνώριση, την επιβράβευση και την προβολή που της αξίζει.
  • Εξασφαλίστε ένα δυνατό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τους πελάτες σας.

 

Ποιος μπορεί να δηλώσει υποψηφιότητα;

Στα e-volution Awards 2015, μπορούν να δηλώσουν υποψηφιότητα όλες οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα ή Κύπρο που είτε δραστηριοποιούνται, σχεδιάζουν να δραστηριοποιηθούν ή προμηθεύουν επιχειρήσεις στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου και εδρεύουν στην Ελλάδα ή την Κύπρο.

Κάθε συμμετέχουσα εταιρεία έχει το δικαίωμα να υποβάλλει υποψηφιότητα σε όσες κατηγορίες επιθυμεί. Η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα, μετά την υποβολή των υποψηφιοτήτων, να συγχωνεύσει ή να ακυρώσει κατηγορίες.

Στην κατηγορία νέα e-επιχείρηση δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν όλες οι Online επιχειρήσεις που βγήκαν live από την 1/1/2013 και όχι νωρίτερα από αυτή την ημερομηνία.

Για τις κατηγορίες 14 & 15 οι υποψηφιότητες μπορεί να είναι για μικρά ηλεκτρονικά καταστήματα (ετήσιες πωλήσεις < 250.000€) ή για μεγάλα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Δείτε όλους τους όρους συμμετοχής εδώ

Σημαντικές Ημερομηνίες:

  • Υποβολή Υποψηφιοτήτων εώς τις 15 Οκτωβρίου 2014
  • Τελετή Απονομής Βραβείων: Δεκέμβριος 2014

Τα βραβεία διοργανώνονται για 4η συνεχή χρονιά

Τα βραβεία διοργανώνονται για 4η συνεχή χρονιά μετά τις τρεις προηγούμενες επιτυχημένες διοργανώσεις  και τη μεγάλη ανταπόκριση του κλάδου, από την Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν – ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Tα βραβεία τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας και του GRECA και έχουν την υποστήριξη των κλαδικών φορέων: Hepis, IAB Hellas, ΕΙΕΠ, ΕΙΠ της ΕΕΔΕ, ΕΕΚΤ, ΕΠΑΜ, ΙΕΑ, ΙΠΕ, ΣΕΚΕΕ και ΣΕΠΕ.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ