4 συμβουλές που θα αυξήσουν την απόδοσή σου στη δουλειά

    Από: Startup Team

Στη δουλειά σου πρέπει να βρεις έναν τρόπο για να δουλεύεις πιο έξυπνα, κι όχι πιο σκληρά. Να κάνεις τα πράγματα που έχεις να κάνεις πιο γρήγορα, χωρίς να πεθαίνεις κάθε μέρα στη δουλειά και στην πίεση.

Γι αυτό σου έχω μερικά tips που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις ακριβώς αυτό! Πάμε να δούμε ποια είναι;

1. Βελτίωσε το πρόγραμμα σου

Το πρόγραμμα είναι πολύ σημαντικό στη δουλειά. Πρέπει να ξέρεις ακριβώς τι έχεις να αντιμετωπίσεις, αλλά και πότε θα το αντιμετωπίσεις αυτό. Γι αυτό προσπάθησε να φτιάξεις ένα καλό πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να τα βγάλεις πέρα με ότι και να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις.

2. Χρησιμοποίησε το τηλέφωνο σου έξυπνα

Κάποιες φορές μπορείς να πετύχεις πολλά περισσότερα με το τηλέφωνο παρά με τη μεσολάβηση e-mail ή οτιδήποτε άλλου εργαλείου. Ανάλογα με τον φόρτο εργασίας σου, αλλά και το τι είδους δουλειά θέλεις να κάνεις μπορείς να χρησιμοποιείς το τηλέφωνό σου σωστά και όταν ακριβώς το χρειάζεσαι!

3. Χρησιμοποίησε μια λίστα με πράγματα που πρέπει να κάνεις

Φτιάξε μία λίστα με όλα τα πράγματα που έχεις να κάνεις μέσα στη μέρα σου στη δουλειά. Βάλε σε προτεραιότητα αυτά που είναι πιο δύσκολα ή που πρέπει να γίνουν άμεσα. Θα δεις ότι αυτό θα σε βοηθήσει πάρα πολύ με το να δουλεύεις γρήγορα και με έξυπνο τρόπο.

4. Τσέκαρε τα mail σου το πρωί

Είναι καλύτερο να τσεκάρεις το mail σου το πρωί. Να δεις τι έχεις χάσει και τι σημαντικό σου έχει έρθει για να ξεκινήσεις τη μέρα με τα δύσκολα πράγματα που έχεις να κάνεις.

Πηγή: neolaia.gr