Είστε freelancer; Τα καλύτερα site για να βρείτε δουλειά!

    Από: Startup Team
πηγή: entre.gr

Το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας των ΗΠΑ εκτίμησε ότι πέρυσι 15,5 εκατομμύρια ανθρώπων ήταν αυτοαπασχολούμενοι. Το 2020, εκτιμάται πως ο αριθμός θα φτάσει τα 60 εκατομμύρια ή πάνω από το 40% του εργατικού δυναμικού των ΗΠΑ.

Η άνοδος της freelance οικονομίας είναι απτή. Τα καφέ είναι γεμάτα από freelancers που εργάζονται με τα laptop τους, ενώ σε αντίθεση τα γραφεία αρχίζουν να αδειάζουν αφήνοντας στο περιθώριο το παραδοσιακό μοντέλο εργασίας και ανοίγοντας το δρόμο στην ευελιξία και την αυτονομία.

Είτε αναζητάτε να κερδίσατε μερικά extra χρήματα είτε επιθυμείτε να μετατρέψετε το hobby σας σε full time δουλειά, υπάρχουν απίστευτα χρήσιμες πηγές στη διάθεσή σας.

Δείτε παρακάτω τα έξι καλύτερα sites για να βρείτε δουλειά ως freelancers.

1. Toptal

Το Toptal αποτελεί ένα freelance δίκτυο από elite software engineers και digital designers από περισσότερες από 100 χώρες στον κόσμο. Με τη διαδικασία ελέγχου της εταιρείας, στο τέλος μένει το 3% των top ταλέντων σε διάφορες κατηγορίες, πράγμα που σημαίνει πως αν επιλεχθείτε, θα ενταχθείτε σε μία αποκλειστική κοινότητα expert. H Toptal σας επιτρέπει να επιλέξετε αν θα εργάζεστε με την ώρα, full time ή part-time.

!command:ad!
2. Upwork

Το 2014, δύο μεγάλα freelance δίκτυα, τα Elance και oDesk, ενώθηκαν και δημιούργησαν το Upwork, το οποίο είναι πλέον το μεγαλύτερο με διαφορά δίκτυο για freelancer. Με περισσότερους από 10 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες, 4 εκατομμύρια πελάτες και 3 εκατομμύρια δουλειές ανά έτος, το Upwork έχει κάτι να προσφέρει σε όλους, από συγγραφείς και αρχιτέκτονες μέχρι νομικούς βοηθούς και φωτογράφους.

3. Designs

Όπως υποδεικνύει το όνομά του, η πλατφόρμα του 99 Designs απευθύνεται αποκλειστικά σε designers. Με τη μέθοδο του crowdsourcing, οι πελάτες καθορίζουν τον προϋπολογισμό, δίνουν οδηγίες και αφήνουν τους σχεδιαστές να υποβάλουν τη δουλειά τους βασισμένη σε ένα σύντομο σχέδιο.

4. PeoplePerHour

Το PeoplePerHour είναι μία freelance ιστοσελίδα για όλες τις δεξιότητες που σχετίζονται με software engineers, digital designers, SEO specialists και marketers.

Η ιστοσελίδα παρέχει ένα εργαλείο, το WorkStream, το οποίο απλοποιεί την επιχειρηματική πτυχή της δουλειάς, οργανώνοντας τις πληρωμές, την επικοινωνία, τη διαχείριση. Μπορείτε να αναζητάτε δουλειές και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για νέα project.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
entre.gr