Η Apple σας παρουσιάζει τη νέα εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο

    Από: Startup Team
πηγή: fortunegreece.com

Επιδιώκοντας να εκμεταλλευθεί τη δημοφιλία των κοινωνικών δικτύων, η Apple αναπτύσσει μια εφαρμογή διαμοιρασμού και επεξεργασίας βίντεο, και δοκιμάζει νέες σχετικές λειτουργίες για τα λειτουργικά συστήματα του iPhone και του iPad, σύμφωνα με τοBloomberg.

Τα πρώιμα σχέδια είναι κομμάτι μιας νέας οργανωμένης έμφασης στην ενσωμάτωση εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης εντός των κινητών προϊόντων της Apple, καθώς και μια αντίδραση στην επιτυχία εταιρειών κοινωνικών μέσων όπως η Facebook και η Snapchat. Αυτό τουλάχιστον λένε πηγές κοντά στον στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρείας.

Μια εκπρόσωπος της Apple αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες.

Η ανάπτυξη του κλάδου hardware της Apple επιβραδύνεται και ο διευθύνων σύμβουλος Τιμ Κουκ στρέφεται στον τομέα υπηρεσιών της εταιρείας για την παραγωγή περισσότερων εσόδων. Ο τομέας αυτός περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το App Store και το iCloud.

Στο παρελθόν, η Apple απέτυχε να λανσάρει υπηρεσίες κοινωνικών μέσων, συμπεριλαμβανομένου ενός κοινωνικού δικτύου με το όνομα Ping, το 2010, το οποίο ήταν εστιασμένο στο iTunes.

Τώρα, καθώς οι εφαρμογές του Snapchat, του Instagram και του Messenger αναπτύσσονται ταχύτατα, η Apple επιδιώκει να δημιουργήσει τις δικές της λειτουργίες για να παραμείνει σχετική με τις προτιμήσεις των νεότερων, ιδιαίτερα, χρηστών.

Η σημασία των κοινωνικών μέσων μπορεί να γίνει αντιληπτή αν εξετάσουμε τον χρόνο τον οποίο οι άνθρωποι περνούν με αυτές τις εφαρμογές. Για παράδειγμα, οι χρήστες του Facebook από κινητό κάθονται στο News Feed, το Instagram και το Messenger 50 λεπτά ημερησίως κατά μέσο όρο, ενώ οι 150 εκατομμύρια καθημερινοί χρήστες του Snapchat παραμένουν περίπου 30 λεπτά κάθε μέρα στην εφαρμογή διαμοιρασμού φωτογραφιών και βίντεο.

Χαρακτηριστικά, από τα 10 κορυφαία apps τρίτων μερών για το iPhone, η Facebook κατέχει τρία και η Snapchat δύο.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
fortunegreece.com