10 Off-Page SEO στρατηγικές για να χτίσετε τη φήμη σας στο internet

    Από: Startup Team
πηγή: developgreece.com

Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι τεχνικές SEO εμπλουτίζονται κάθε μέρα με νέες δυνατότητες. Αυτό σημαίνει πως κάτι που μάθατε χθες, αύριο θα θεωρείται ήδη ξεπερασμένο και θα έχει αντικατασταθεί από κάτι νέο. Αν λοιπόν θέλετε να γίνετε ένας SEO expert, θα πρέπει να ανανεώνετε διαρκώς τις γνώσεις σας μέσα από αντίστοιχα άρθρα  και επιστημονικές πηγές, ώστε να έχετε μια σφαιρική και ενημερωμένη άποψη πάνω στο αντικείμενο.

Σε αυτό το άρθρο, επιλέξαμε να μιλήσουμε για τις πιο πολυσυζητημένες Off-Page SEO στρατηγικές, τις οποίες μπορείτε να αξιοποιήσετε, για να ενισχύσετε ακόμα περισσότερο τη θέση σας στις μηχανές αναζήτησης. Εφόσον έχετε τελειοποιήσει τις On-Page SEO στρατηγικές της σελίδας σας, ήρθε η ώρα να σχεδιάσετε ένα πετυχημένο OffPage Οptimization. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και ξεκινήστε να χτίζετε τη φήμη της εταιρείας σας στο internet.

  1. Να είστε ενεργοί στα Social Media
  2.  

Έχουμε τονίσει και σε προηγούμενο άρθρο τον ρόλο των social media στο να ενισχύσετε το marketing της επιχείρησής σας και κατά συνέπεια να αυξήσετε τη φήμη σας στην αγορά. Εντοπίστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα οποία κινείται περισσότερο το προϊόν σας, και χωρίς να χάνετε χρόνο κάντε εγγραφή! Ταsocial media είναι το τέλειο μέρος, για να διαφημίσετε τα προϊόντα σας και να αποκτήσετε επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας.

  1. Κάντε guest blogging
  2.  

Μπορείτε να προωθήσετε τη σελίδα του blog σας κάνοντας σχόλια σε άλλα σχετικά blogs, ώστε να σας εντοπίσουν οι  μηχανές αναζήτησης. Αν δεν έχετε ιδιαίτερο ταλέντο στο γράψιμο, μπορείτε να προσλάβετε έναν guest blogger. Ζητήστε του να γράφει ακριβές και στοχευμένο περιεχόμενο, με στόχο τη βελτίωση του SEO της σελίδας σας.

  1. Δοκιμάστε να κάνετε Forum Postings
  2.  

Δημιουργήστε ένα Forum, ανοίξτε μία συζήτηση και ξεκινήστε να μοιράζεστε τις ιδέες σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε σχόλια σε προηγούμενες συζητήσεις, ώστε οι μηχανές αναζήτησης να εντοπίσουν την κίνησή σας. Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνετε να ενισχύσετε τη δημοτικότητά σας στο διαδίκτυο.

  1. Υποβάλλετε την ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης
  2.  

Η υποβολή της ιστοσελίδας σας στις δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης, για παράδειγμα  στο Google, Yahoo, Bing κτλ. μπορεί να βοηθήσει σημαντικά το SEO και κατ’επέκταση  την κατάταξή σας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
developgreece.com