Πλέον θα μιλάτε στο Messenger και μέσω βίντεο!

    Από: Startup Team
πηγή: fortunegreece.com

Το Facebook κυκλοφόρησε το «Instant Video», που επιτρέπει άμεσα να μεταφέρετε τις συνομιλίες σας από το γραπτό στον προφορικό λόγο.

To Facebook προχώρησε στην αναβάθμιση του Messenger, προσφέροντας τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλήσουν και μέσω βίντεο.

Η υπηρεσία ακόμη κυκλοφόρησε το «Instant Video», που επιτρέπει άμεσα να μεταφέρετε τις συνομιλίες σας από το γραπτό στον προφορικό λόγο μέσω βίντεο-λήψης.

Mέχρι σήμερα, η υπάρχουσα δυνατότητα βίντεο κλήσης είναι παρόμοια με εκείνη του Skype και της Google. «Μερικές φορές μπορεί να θέλετε να ζητήσετε την άποψη ενός φίλου σας, για παράδειγμα για ένα ζευγάρι παπούτσια που θέλετε να αγοράσετε και να δείτε την αντίδρασή του», δήλωσε το κοινωνικό μέσο σε ένα blog.

Όμως για να το χρησιμοποιήσει κανείς θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθεί ότι διαθέτει την τελευταία έκδοση του Messenger για iOS ή Android.

Στη συνέχεια, εάν βρίσκεται εντός μιας συνομιλίας, πρέπει να πατήσει το εικονίδιο με το βίντεο στην πάνω δεξιά εικόνα και να αρχίσει έπειτα την άμεση βίντεο-συνομιλία.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
fortunegreece.com