PayPal: Καινούργιες υπηρεσίες, προηγμένες τεχνολογίες και νέα άτομα στη διοίκηση

    Από: Startup Team
πηγή: fortunegreece.com

Η PayPal Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης εξακολουθεί να προχωράει μπροστά με γνώμονα την ανάπτυξη.

Ακολουθώντας τη σταθερή ανάπτυξη και εξέλιξη των διαδικτυακών πληρωμών στις ευρωπαϊκές αγορές, η PayPal διόρισε τον Matt Komorowski στην ηγεσία της τοπικής ομάδας στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη (CEE).

Στο νέο του αυτόν ρόλο, ο Matt είναι υπεύθυνος για την προώθηση των καινοτομιών στον κλάδο των πληρωμών, προκειμένου να συμβαδίζουν με την διαρκώς μεταβαλλόμενη καταναλωτική συμπεριφορά. Στα σχέδιά του είναι επίσης η κατάλληλη αξιοποίηση της τεχνολογίας πληρωμών, έτσι ώστε οι επιχειρήσεις από την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη να επεκταθούν όχι μόνο σε τοπικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Τον περασμένο χρόνο, πάνω από το μισό του τοπικού πληθυσμού της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, συνδέθηκε στο διαδίκτυο τουλάχιστον μια φορά το μήνα.

Σύμφωνα με έρευνα του eMarketer, από τώρα μέχρι και το 2019, η συγκεκριμένη αυτή περιοχή αναμένεται να παρουσιάσει ραγδαία οικονομική ανάπτυξη και το ποσοστό των κατοίκων που θα είναι online θα εκτιναχθεί από το 54.2% στο 65.2%1. Οι αυξανόμενες ευκαιρίες για τους διαδικτυακούς καταναλωτές αφορούν επίσης το ηλεκτρονικό εμπόριο και κατ’ επέκταση την βιομηχανία ηλεκτρονικών πληρωμών. Με την σταθερά αναπτυσσόμενη πορεία της στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, η PayPal επέλεξε τον Matt Komorowski, τον πρώην Head of Sales της PayPal CEE, ως τον καινούργιο Managing Director για τη συγκεκριμένη περιφέρεια.

“Τα τελευταία χρόνια έχουμε παρατηρήσει πως το τμήμα της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, έχει προσελκύσει σημαντικό ενδιαφέρον μεταξύ διεθνών και τοπικών επενδυτών. Τα δεδομένα αυτά δημιουργούν ένα έξοχο περιβάλλον για τους διαδικτυακούς καταναλωτές. Για αυτήν τη μερίδα καταναλωτών είναι πολύ φυσικό να πληρώνουν στη στιγμή, με ένα μόνο κλικ.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
fortunegreece.com