Professional Certificate in Digital Video Production, Aθήνα

    Από: Startup Team

Το καλύτερο certificate παραγωγής ψηφιακών video ξεκινά στην Αθήνα

Η KnowCrunch σε συνεργασία με το Deree – The American College of Greece παρουσιάζουν το Professional Certificate in Digital Video Production, διάρκειας 28 ωρών (Τετάρτη και Πέμπτη 18:00-22:00), που θα ξεκινήσει στις 7 Ιουνίου στην Αθήνα (Deree – The American College of Greece), με εισηγητή τον Νίκο Φάλαγγα, καθηγητή στο Aμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδας (BA in Film Studies and Psychology, University of Rochester, NY, USA, MA in Media, Communications & Public Relations from the University of Leicester, UK.)

Το Professional Certificate in Digital Video Production, έχει στόχο να εκπαιδεύσει φοιτητές, στελέχη και επαγγελματίες με σκοπό να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους πάνω στην παραγωγή video και να αποκτήσουν ένα επιπλέον όπλο στην ανταγωνιστική αγορά εργασίας που αναζητά εναγωνίως τα καλύτερα καταρτισμένα στελέχη.

Aυτό το εξειδικευμένο workshop θα εκπαιδεύσει πάνω σε όλες τις φάσεις επεξεργασίας ψηφιακής εικόνας και ήχου, με έμφαση στην πρακτική εκπαίδευση, χρησιμοποιώντας το Adobe Premiere CC non-linear πρόγραμμα επεξεργασίας. Περιλαμβάνει ένα σοβαρό θεωρητικό πλαίσιο αλλά δίνει και ίση, αν όχι μεγαλύτερη, έμφαση στην τεχνική, πρακτική εφαρμογή και εξάσκηση, με την καθοδήγηση των εισηγητών.

Κατά τη διάρκεια των 28 ωρών, διδάσκονται δεξιότητες για τη δημιουργία ισχυρών και δυναμικών οπτικοακουστικών έργων πάνω σε όλες τις πλατφόρμες διαδικτύου, για οποιαδήποτε προσωπική ή επαγγελματική χρήση. Δίνεται έμφαση στα basics, μέσω προηγμένων ψηφιακών εργαλείων παραγωγής σε μια βήμα προς βήμα ολοκληρωμένη διαδικασία για τη δημιουργία,  επεξεργασία, παραγωγή και  τελειοποίηση κάθε βίντεο (με στόχο την βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητάς τους).

Οι θεματικές ενότητες του προγράμματος είναι:

Οι τιμές παρακολούθησης είναι: Για τις πρώτες εγγραφές 250€, ενώ η τιμή ανέργων, φοιτητών, alumni και group άνω των 2 ατόμων είναι 300€. Η κανονική τιμή είναι 350€.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε εγκαίρως την συμμετοχή σας, επισκεφθείτε: knowcrunch.com/certificate-digital-video-production-athens-17

Η KNOWCRUNCH είναι ένας διεθνής οργανισμός που παρέχει υψηλού επιπέδου courses, certificates & diplomas. Εξειδικεύεται στο business & entrepreneurship, marketing & digital marketing, και τα soft skills.

Το Deree – The American College of Greece είναι το παλαιότερο και μεγαλύτερο ιδιωτικό αμερικανικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ευρώπη, αναγνωρισμένο από τη New England Association of Schools and Colleges (NEASC), με περισσότερους από 2.800 σπουδαστές από 54 χώρες και περισσότερους από 50.000 απόφοιτους που ζουν και εργάζονται σε όλο τον κόσμο.