Ιnstagrammers αποκαλύπτουν τα πιο hot tips για να βγάζετε την τέλεια φωτογραφία όταν ταξιδεύετε

    Από: Startup Team

Δεν είναι πάντα εύκολο και εφικτό να έχετε την τέλεια λήψη στις φωτογραφίες σας αλλά μην ανησυχείτε. Τέσσερις Instagrammers δίνουν τα καλύτερα tips, ώστε στο μέλλον να ξέρετε τι να κάνετε, για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

«Οι ώρες που ανατέλλει ο ήλιος είναι πάντα η απάντηση. Μπορώ να φωτογραφήσω ακόμα και τα πιο πολυάσχολα μέρη και αν σκεφτείτε τον κόσμο που μαζεύετε σε αξιοθέατα, όπως ο πύργος του Άιφελ ή τα Ισπανικά σκαλοπάτια της Ρώμης, θα καταλάβετε τι εννοώ», γράφει η @______THEO.

«Αν βρίσκεστε σ′ ένα ανοιχτό χώρο και θέλετε να υπάρχουν και άνθρωποι στο πλάνο, μην φοβάστε να βρεθείτε πίσω από την κάμερα. Μείνετε πιο πίσω ή βρεθείτε πιο μπροστά και αφήστε αυτούς να είναι οι πρωταγωνιστές της φωτογραφίας», συμβουλεύει η @dianazalucky

«Στις διακοπές όταν πηγαίνετε στην παραλία κατά το ηλιοβασίλεμα, όλοι έχουν τα τηλέφωνά τους στραμμένα προς τον ήλιο. Μην ξεχνάτε όμως να γυρίσετε και να δείτε που λάμπει ο ήλιος. Είτε πρόκειται για το ξενοδοχείο σας είτε για ένα φίλο, το θέμα είναι ότι εκείνη την στιγμή σας δίνεται ο καλύτερος φωτισμός της ημέρας για να τραβήξετε την τέλεια φωτογραφία», λέει ο @twheat .

«Αν είστε αρκετά τυχεροί να επισκεφθείτε ένα διάσημο μνημείο, μπορείτε να τραβήξετε μια selfie για να υπάρχει στα αρχεία σας, αλλά μην ξεχάσετε να κοιτάξετε και γύρω σας. Φωτογραφίστε τα μικρά πράγματα που περιβάλλουν τα μεγάλα μνημεία. Καταγράψτε στιγμές που σας μιλάνε και δείξτε την ουσία του τόπου», γράφει η @elice_f .

Πηγή: huffingtonpost.gr