Ποιο τείχος θα «γκρεμίσεις» με την ιδέα σου;

    Από: Startup Team

Αν είσαι νέος/νέα και έχεις μια πρωτοποριακή και καινοτόμα ερευνητική ή επιχειρηματική ιδέα, προλαβαίνεις να την παρουσιάσεις σε μια κριτική επιτροπή, να εντυπωσιάσεις τους κριτές και να γίνεις εσύ ο Έλληνας ή η Ελληνίδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον παγκόσμιο διαγωνισμό καινοτομίας Falling Walls Lab Finale στις 7 Νοεμβρίου 2022 στο Βερολίνο…

Μην το σκέφτεσαι! Μπορείς ακόμα να δηλώσεις συμμετοχή γιατί η περίοδος για τις αιτήσεις παρατείνεται! Μπες στο falling-walls.com/lab/apply/greece-2/ και κάνε την αίτησή σου έως τις 10 Ιουλίου 2022.

Μπες στη λίστα με τους φιναλίστ που θα ανέβουν στη σκηνή του Falling Walls Conference και μέσα σε 3΄ λεπτά θα μοιραστούν ερευνητικά σχέδια, επιχειρηματικά μοντέλα και κοινωνικές πρωτοβουλίες με ένα διεπιστημονικό κοινό και μια κριτική επιτροπή υψηλού επιπέδου, προτείνοντας λύσεις  για μερικές από τις πιο απαιτητικές προκλήσεις της εποχής μας, και διεκδίκησε τον τίτλο “Breakthrough Winner” στην κατηγορία “Emerging Talents” καθώς και ένα χρηματικό ποσό.

Και όχι μόνο αυτό! Ο νικητής του Falling Walls Lab Greece όπως και οι νικητές των υπόλοιπων εθνικών τελικών μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, αν επιθυμούν, στο “Innovation Week”, που διοργανώνεται από την TU9, μια ένωση των κορυφαίων πανεπιστημίων τεχνολογίας της Γερμανίας μαζί με την Γερμανική Υπηρεσία Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD). Δεκαπέντε άτομα από όσους εκδηλώσουν ενδιαφέρον θα επιλεγούν για να παρακολουθήσουν ένα πενθήμερο πρόγραμμα από τις 10-16 Νοεμβρίου 2022, το οποίο θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν τη δική τους start-up επιχείρηση-τεχνοβλαστό  στον τομέα STEM με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Το Falling Walls Lab είναι ένα διεθνές φόρουμ για τη νέα γενιά καινοτόμων, πρωτοπόρων, δημιουργών και οραματιστών. Στόχος του είναι η διασύνδεση νέων επιστημόνων και επιχειρηματιών από όλους τους τομείς σε μια πλατφόρμα παγκόσμιας κλάσης που τους βοηθά να προωθήσουν τις καινοτομίες τους, να αναπτύξουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες και να δημιουργήσουν σχέσεις μεταξύ τους, χτίζοντας ένα παγκόσμιο δίκτυο και μια βιώσιμη κοινότητα καινοτόμων.

Κάνε την αίτησή σου μέχρι τις 10 Ιουλίου 2022 στο: falling-walls.com/lab/apply/greece-2/

Ο Τελικός του Falling Walls Lab Greece θα διεξαχθεί στις 5 Σεπτεμβρίου 2022 στην  Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκέψου την ιστοσελίδα falling-walls-greece.com/