Innovation & Inspiration

Stickers #menoumespiti από την Adjust!

Η Adjust δημιούργησε ένα sticker pack το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα Stories σας!! Όπως οι ίδιοι αναφέρουν στο Facebook Page τους:

Αφού οι μέρες είναι τέτοιες και δεν μπορούμε να εκφραστούμε από κοντά, φτιάξαμε το #menoumespiti giphy sticker pack για να εκφραζόμαστε από μακριά και αγαπημένοι! Βρείτε τα πατώντας #μενουμεσπιτι ή #menoumespiti στο search bar των stories ή δείτε τα όλα εδώ: giphy.com/adjustgr

Εκτός από τα φαντάστικά stickers όμως έχουν δημιουργήσει το outbreak.wtf, το οποίο έχει έξι διαδραστικά dashboards και ενημερώνουν τους χρήστες για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο σχετικά με τον COVID19. Σχετικά με τις πηγές τους αναφέρουν:

Χρησιμοποιούμε αξιόπιστες πηγές από ελληνικούς και διεθνείς οργανισμούς. Παρακαλούμε να επισκέπτεστε τις σελίδες του ΕΟΔΥ, του Υπουργείου Υγείας και των λοιπών αρμόδιων φορέων για να ενημερώνεστε για τις επίσημες ανακοινώσεις. Η σελίδα www.outbreak.wtf σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά την ενημέρωση των αρμοδίων κρατικών αρχών και σε καμία περίπτωση δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές ή/και οδηγίες προς τους πολίτες σε σχέση με την πανδημία.

Follow Adjust Facebook & Linkedin:


www.linkedin.com/company/adjustgr/