Τα μαθήματα Γαλλικών στο Siountri School αποκτούν μια ξεχωριστή διάσταση επαφής με τον γαλλικό πολιτισμό!

    Από: Startup Team

Θέλετε να ξεκινήσετε μαθήματα Γαλλικών ή να τα φρεσκάρετε και να συνεχίσετε; Απολύτως λογικό, αφού τα Γαλλικά θεωρούνται η γλώσσα της φιλοσοφίας, της κουλτούρας και του πνεύματος, της διπλωματίας, της λογικής, του έρωτα. Όποιο προσδιορισμό και αν προτιμήσετε, τα Γαλλικά παραμένουν μια υπέροχη γλώσσα που ανοίγει δρόμους στη ζωή και στο πνεύμα.

Με σπουδαία επιτεύγματα στην τεχνολογία και τις start up επιχειρήσεις, την ιατρική, την αεροναυπηγική, την αυτοκινητοβιομηχανία, τον πολιτισμό και βέβαια τη γαστρονομία, τα γαλλικά αποτελούν μεγάλο προσόν για όλους εκείνους που επιθυμούν να ασχοληθούν με τους κλάδους αυτούς. Εξάλλου, το ποσοστό των Γάλλων τουριστών στη χώρα μας παραμένει σταθερά υψηλό.

Επιπλέον, τα Γαλλικά Πανεπιστήμια, από τα καλύτερα παγκοσμίως, αποτελούν όαση για τους φοιτητές όχι μόνο λόγω του επιπέδου των σπουδών, των εξαιρετικά οικονομικών διδάκτρων για τα μέλη της Ε.Ε αλλά και την ευκαιρία που προσφέρουν στους νέους να σπουδάσουν και να ζήσουν σε μια πανέμορφη, φιλελεύθερη χώρα με προοδευτικούς νόμους και νοοτροπία. Τα γαλλικά είναι η 9η ομιλούμενη χώρα στον κόσμο και τη μόνη μαζί με τα αγγλικά που ομιλείται και στις πέντε ηπείρους, ενώ η Γαλλία, ισχυρή στο εμπόριο βρίσκεται στην 5η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Σύμφωνα με το Siountri School, πρωτοποριακό Κέντρο Ξένων Γλωσσών στη Νέα Σμύρνη και τον Χολαργό με native speaking καθηγητές, το ενδιαφέρον για τα μαθήματα Γαλλικών αυξήθηκε σημαντικά τα τελευταία χρόνια. «Στο Siountri School μαθαίνουμε Γαλλικά με τόσο δημιουργικούς τρόπους! Από τους λιλιπούτειους σπουδαστές των πρώτων τμημάτων μας (prep-A & prep-B) ως τους ενήλικους που μπορούν να διδάσκονται Γαλλικά δια ζώσης ή διαδικτυακά απολαμβάνοντας ένα ποτήρι κρασί κάποιου γαλλικού αμπελώνα, ένα είναι σίγουρο: πως όλοι θα μάθουν όχι μόνο τη γλώσσα, αλλά και τον πολιτισμό», σημειώνει ο Δημήτρης Σιούντρης, Διευθυντής του Κέντρου.

Οι native speakers καθηγητές του Siountri School είναι συναρπαστικές προσωπικότητες, ο καθένας με το δικό του ταπεραμέντο και τα δικά του ενδιαφέροντα. Ο Φρέντυ λατρεύει τον κινηματογράφο και συχνά τον επιστρατεύει στα μαθήματά του, είτε πρόκειται για κινούμενα σχέδια είτε πρόκειται για αριστουργήματα του γαλλικού κινηματογράφου. Η Κριστίν γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Βρυξέλλες και λατρεύει τη φωτογραφία, το θέατρο και τον χορό. Η Λιλίκα, σπούδασε Νομική και παρά το French look της μην εκπλαγείτε αν σας ενημερώσει για τα τελευταία νέα στη γαλλική ραπ ή στο ποδόσφαιρο. Ενώ η Αλεξία, βιρτουόζος σε πολλές γλώσσες, επιφυλάσσει πάντα εκπλήξεις στους μαθητές της, ξετρυπώνοντας απίστευτα βίντεο ή προσφέροντας προκλήσεις όπως να τραγουδήσει η τάξη κορυφαία γαλλικά τραγούδια!