«Τεχνικές Διαχείρισης Χρόνου» | Νέο επεισόδιο (Νο 7) on demand της ραδιοφωνικής εκπομπής Επιχειρηματικότητα στα FM

    Από: Startup Team

Στη εκπομπή «Επιχειρηματικότητα στα FM» από το Κανάλι 1 – 90,4 FM της Τετάρτης 31/5/2023 παρουσιάστηκαν τεχνικές διαχείρισης χρόνου.

Για άλλη μια φορά, η σημαντικότητα της αποτελεσματικής διαχείρισης του χρόνου αποτελεί κεντρικό θέμα στον ρυθμό ζωής μας. Στην εποχή που ζούμε, όπου ο χρόνος φαίνεται να μειώνεται εξαιρετικά, είναι απαραίτητο να αναπτύξουμε τεχνικές και εργαλεία που θα μας βοηθήσουν να αυξήσουμε την παραγωγικότητά μας και να επιτύχουμε μια ισορροπημένη ζωή.

Με καλεσμένη την Business Coach Ζωή Λιόλιου, συζητήθηκαν: ο ορισμός του χρόνου, οι λόγοι που οδηγούν στην αναβλητικότητα, τα προβλήματα που προκύπτουν από την ελλιπή διαχείριση του χρόνου, ο τρόπος που μπορούμε να αντιληφθούμε την αδυναμία μας να ελέγξουμε το χρόνο μας και παρουσιάστηκαν αρκετές τεχνικές για επιτυχημένη διαχείριση χρόνου.

H ραδιοφωνική εκπομπή «Επιχειρηματικότητα στα FM» αναδεικνύει τεχνικές και best practices επιχειρηματικότητας. Με τους καλεσμένους βλέπουμε μέσα από την δική τους οπτική όλα όσα χρειάζεται ένας μικρομεσαίος επιχειρηματίας για να καταφέρει να αναπτύξει την επιχείρησή του. Με γλώσσα απλή και κατανοητή, με κύριο άξονα τον Δήμο του Πειραιά και την Αττική δίνουμε παραδείγματα απτά και ρεαλιστικά. Στόχος η ώρα αυτή να γίνει ένας πυλώνας εκπαίδευσης και ενημέρωσης των επιχειρηματιών.

Επιμελείται και παρουσιάζει ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας.

Η εκπομπή μεταδίδεται ζωντανά κάθε Τετάρτη 19.00-20.00 από το Κανάλι 1 – 90,4 FM.

Τη συγκεκριμένη εκπομπή (Νο 7) «Τεχνικές Διαχείρισης Χρόνου επιτυχίας» μπορείτε να την ακούσετε εδώ:

 

Χορηγοί Επικοινωνίας: