Ποια social media trends πρέπει να περιμένουμε μες στο 2019;

    Από: Startup Team
πηγή: knowcrunch.com

Social media trends που αξίζουν την προσοχή μας

Το 2019 φτάνει σε λίγες μέρες και όλοι κάνουμε προβλέψεις για τα νέα trends, που περιμένουμε στον χώρο των social media. Κάποιες ιδέες και τάσεις έχουν ήδη κεντρίσει την προσοχή μας και αναμένουμε να κάνουν μεγαλύτερη αίσθηση μες στο 2019 όπως:

  1. Video Content: Κάθε χρόνο παρατηρούμε αυξητικές τάσεις αλλά φέτος είναι η χρονιά του! YouTube, Facebook και Instagram διαθέτουν και Live Videos, τα οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στους χρήστες κι ενισχύουν την αξιοπιστία ενός brand. Προσέξτε όμως, να μοιράζεστε εξαιρετικό και ενδιαφέρον περιεχόμενο.
  2. Micro-influencers: Τέρμα οι Star-Influencers με εκατομμύρια followers; Όχι, αλλά πλέον στρεφόμαστε σε niche marketing. Μικρά ή μεγαλύτερα brands θα κερδίσουν πολλά περισσότερα, αν συνεργαστούν με micro-influencers.  Έχουν σίγουρα λιγότερους followers αλλά, στον τομέα τους είναι ειδικοί και μεγάλο κοινό τους εμπιστεύεται.
  3. Social listening: To monitoring είναι η παρακολούθηση posts, comments και οποιαδήποτε αναφοράς του brand στα social media ή στο web. Τα εργαλεία social listening συγκεντρώνουν σχόλια και αντιδράσεις, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, για να βελτιώσουν τις ενέργειες marketing. Το 2019 αναμένεται το monitoring να προωθεί και τις online πωλήσεις.
διαβάστε περισσότερα εδώ:
knowcrunch.com