«Άνοιξαν» 1.000 θέσεις εργασίας στο Facebook

    Από: Startup Team

«Αγγελία» για περίπου 1.000 εργασίας δημοσίευσε η εταιρεία Facebook, για να ενισχύσει το τεχνολογικό κέντρο του Λονδίνου.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του CNBC, το τεχνολογικό κέντρο της εταιρείας στη βρετανική πρωτεύουσα είναι το μεγαλύτερο εκτός αμερικανικών συνόρων και οι προσλήψεις που θα πραγματοποιηθούν εκεί αφορούν σε θέσεις όπως ανάπτυξη προϊόντος και ασφάλειας.

Τεχνολογία και προϊόντα

Όπως αναφέρεται, πάνω από τις μισές θέσεις θα αφορούν την τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένων της τεχνολογίας λογισμικού και της επιστήμης των δεδομένων, οι οποίες θα προστεθούν στις πάνω από 3.000 θέσεις που έχουν καλυφθεί ήδη.

Παράλληλα, όπως μεταδίδει το Reuters, άλλες θέσεις εργασίας θα αφορούν την ομάδα που κατασκευάζει προϊόντα για την παρακολούθηση και αφαίρεση επιβλαβούς περιεχομένου σε πλατφόρμες όπως το Facebook, το Messenger, το Instagram και το WhatsApp.

Διέρρευσαν χιλιάδες εσωτερικά έγγραφα και e-mails

Χιλιάδες έγγραφα και e-mails που αφορούν σε εσωτερικές υποθέσεις του Facebook διέρρευσαν στο διαδίκτυο, παρά τον «αγώνα» που έδωσε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ και υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας να τα κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το Business Insider, πρόκειται για σχεδόν 4.000 σελίδες εμπιστευτικών εσωτερικών εγγράφων του Facebook, που δίνουν μία εικόνα για τον τρόπο λειτουργίας και τις πρακτικές του κολοσσού της Silicon Valley.

Πηγή: Insider.gr