Έρχεται το νέο “1 vs 1” mode του Gospic

    Από: Startup Team

Το αγαπημένο photo gaming app Gospic, στο οποίο οι χρήστες κρύβουν συγκεκριμένα σημεία των φωτογραφιών τους και μαζεύουν Like από τους φίλους τους για να εμφανιστούν, έχει δει ραγδαία άνοδο τον τελευταίο καιρό και ο Founder/CEO Αλκής Πανανακακης ανακοίνωσε την δημιουργία του νέου “1 vs 1” mode.

Το νέο mode θα επιτρέπει στους χρήστες να προκαλούν τους φίλους τους σε μια μάχη φωτογραφιών με σκοπό όποιος χρήστης μαζέψει τα περισσότερα Like σε 48 ώρες να κερδίζει. Όπως δήλωσε ο Αλκής “Πιστεύουμε ότι το νέο mode θα επιτρέψει στου χρήστες να αλληλοεπιδρούν με έναν τρόπο που δεν υπάρχει στα σύγχρονα social media και πάνω από όλα θα τους κάνει να περάσουν ακόμα πιο διασκεδαστικό χρόνο με τους φίλους τους”

Σχετικά με το αν θα έρθουν περισσότερα modes στο μέλλον ο Αλκής πρόσθεσε “Καθημερινά σκεφτόμαστε καινούριες ιδέες για το πως μπορούμε να κάνουμε τον χρήστη να διασκεδάζει όλο και περισσότερο με τους φίλους του στο Gospic, αλλά πρώτα θέλουμε να σιγουρεύουμε ότι τα καινούρια modes θα αρέσουν σε όλους και μετά να τα κάνουμε release. Κάτι το οποίο φυσικά απαιτεί χρόνο. Προς το παρόν υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός καινούριων mode στον οποίο δουλεύουμε.”

Εάν κρίνουμε από την μέχρι τώρα επιτυχία του Gospic είμαστε σίγουροι ότι το καινούριο “1 vs 1” mode θα είναι συναρπαστικό και ελπίζουμε να έρθουν ακόμα περισσότερα modes σύντομα.