Φτιάξε τα δικά σου γραφικά με 3 κινήσεις!

    Από: Startup Team

Στις μέρες μας τα πάντα είναι στα social media και η σωστή και πετυχημένη σου παρουσία σε αυτά ως επιχείρηση είναι δύσκολο. Ενα απο τα πράγματα που σε βοηθάνε να ξεχωρίσεις ειναι τα ξεχωριστά δημιουργικά, με τα οποία μπορείς να επικοινωνήσεις τις προσφορές σου, τις καμπάνιες σου και ότι άλλες ανάγκες έχει η επιχείρησή σου. Είναι όμως απλό; Ούτε κατα διάνοια! Μακέτες, γραφίστες, ιδέες, αρχεία από εδώ αρχεία από εκεί και πότε δεν είναι ούτε έτοιμο στην ώρα του, ούτε όπως το έχεις φανταστεί.

Μια νέα υπηρεσία ήρθε να σου λύσει τα χέρια και βοηθήσει την επιχείρησή σου και εσένα στις καθημερινές day to day “υποχρεώσεις σου στα social media και όχι μόνο!

Το easy marketing όπως λέει και το όνομα είναι ένας εύκολος τρόπος να φτιάξεις απλά γραφικά και γρηγορα χωρις πολλα πολλά!

Πως; Απλό!

1.Διαλέγεις από τις φωτογραφίες σου ποια θέλεις και την ανεβάζεις!

2.Διαλεγεις το σχέδιο που θέλεις και ταιριάζει περισσότερο, τροποποίησε το με στοιχεία της επιχείρησης σου!

3.Σε λίγα λεπτά η φωτογραφία σου είναι έτοιμη! Την ανεβάζεις σε Facebook ή Instagram και μόλις ξεκίνησες!

Τόσο απλά!

Και όλα αυτά ξεκινώντας μόνο με 2.99€!

Στο easy marketing θα μπορέσεις λοιπόν να φτιάξεις 100% μόνος σου και χωρίς τεχνικές γνώσεις, οτιδήποτε γραφικό θέλεις για Facebook, Instagram και banners με πολύ απλά βήματα.

Υπάρχουν εννοείτε και πιο μακροχρόνια πλάνα με περισσότερες παροχές τα οποια  θα είναι διαθέσιμα σύντομα με περισσότερες λεπτομέρειες.Προς το παρόν όμως μπορείς να επισκεφτείς το site του Easy Marketing και να γραφτείς στην λίστα ωστε να το δοκιμάσεις πρώτος!

Ξεκίνησε να φτιάχνεις μόνος σου, τα δικά σου γραφικά μόνος σου και κάνε την επιχείρησή σου να ξεχωρίζει από τις άλλες! Εύκολα, γρήγορα και οικονομικά μόνο στο EasyMarketing.gr

Επιτέλους το marketing έγινε εύκολο!