Η Arion Software αλλάζει τον τρόπο που παραγγέλνουμε φαγητό

    Από: Startup Team

Αλλάζουν εντελώς τον τρόπο που πραγματοποιούσαμε παραγγελίες από μαγαζιά εστίασης μέσω του διαδικτύου οι νέες τεχνολογίες και ειδικότερα η τεχνητή νοημοσύνη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα μια ελληνική εταιρία η Arion Software, που με το νέο ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης παραγγελιών, το οποίο διακρίνεται για τις καινοτόμες λειτουργίες του και την απλότητα χρήσης, σχεδιασμένο και ανεπτυγμένο σε συνεργασία με εταιρείες του εξωτερικού, μετασχηματίζει το χώρο της εστίασης, καθώς για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά ένα σύστημα παραγγελιοληψίας.

Όπως αναφέρουν στελέχη της εταιρίας, διαδραστικό και χρησιμοποιώντας αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης, το σύστημα μπορεί και αντιδρά στον κάθε χρήστη διαφορετικά με αποτέλεσμα όλοι όσοι το χρησιμοποιούν να λαμβάνουν τα μέγιστα αποτελέσματα ευκολίας και πληροφορίας που μπορεί να προσφέρει.

Με το νέο σύστημα της Arion Software ο τιμοκατάλογος είναι προσβάσιμος στην «παραδοσιακή» μορφή του και από την ηλεκτρονική συσκευή λήψης παραγγελίας, βοηθώντας έτσι το χρήστη να επιλέξει πιο εύκολα το menu του χωρίς να είναι αναγκασμένος να αναζητά αυτό που θέλει σε πολλές οθόνες. Παράλληλα, μέσα από την εφαρμογή η επιχείρηση μπορεί με το πάτημα ενός κουμπιού να μεταφράσει όλο τον τιμοκατάλογο σε οποιαδήποτε γλώσσα του κόσμου.

Η μετάφραση γίνεται αφορά τις περιγραφές των κατηγοριών, των ειδών, της συνταγής αλλά και των ιδιαιτεροτήτων ώστε να μπορεί ο οποιοσδήποτε πελάτης να παίρνει την πληροφορία για τον κατάλογο όπως και ο ντόπιος.

Επίσης, το σύστημα επιτρέπει την εγκατάσταση αυτόματων πωλητών στα καταστήματα, από τους οποίους οι πελάτες μπορούν να εξυπηρετηθούν εύκολα και  άμεσα για την παραγγελία και την πληρωμή, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν τη σειρά τους για το ταμείο.

Ακόμα, η «διαχείριση» των διανομέων γίνεται με έναν πρωτοποριακό τρόπο που βοηθά τόσο στην εξοικονόμηση χρόνου για την παράδοση της παραγγελίας, όσο και στη μείωση του κόστους καυσίμων για τις μετακινήσεις τους. Ο κάθε διανομέας μπορεί να πάρει τις προς παράδοση παραγγελίες που το σύστημα έχει ήδη ομαδοποιήσει κατά περιοχή (ώστε να μειώνονται τα απαιτούμενα δρομολόγια) χωρίς να περιμένει την έκδοση των αποδείξεων των παραγγελιών από το ταμείο, αφού αυτές εκτυπώνονται σε φορητό εκτυπωτή που έχουν μαζί τους, όσο αυτοί μεταφέρουν τις παραγγελίες.

Επίσης τα  «χαρτάκια» των παραγγελιών στα παρασκευαστήρια καταργούνται, αφού αυτές εμφανίζονται απευθείας σε οθόνη του προσωπικού, με αποτέλεσμα ταχύτερη λειτουργία του καταστήματος και έλεγχος της παραγγελίας σε όλα τα στάδιά της. Τέλος, παρέχει πολύτιμα δεδομένα και στον ιδιοκτήτη, στέλνοντας στο κινητό του τηλέφωνο την πλήρη εικόνα της επιχείρησης του, με στατιστικά στοιχεία πωλήσεων ανά είδος, ανά κατηγορία ειδών και προβλέψεις για το μέλλον για να μπορεί να προγραμματίζει την δουλειά του εύκολα και γρήγορα.

Ο χειρισμός όλων των παραπάνω λειτουργιών γίνεται με ιδιαίτερα απλό τρόπο, με αποτέλεσμα το σύστημα να είναι εύκολα διαχειρίσιμο ακόμα και από κάποιον με ελάχιστες γνώσεις υπολογιστών.

Η Arion Software δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής με σκοπό την παραγωγή, εγκατάσταση αλλά και υποστήριξη λογισμικού από το 1998. Διαθέτει δίκτυο  συνεργατών σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Πηγή: Businessdaily.gr