Η Rakuten Viber ενώνει τις δυνάμεις της με το Spotify για να προσφέρει δωρεάν δοκιμή της υπηρεσίας Premium της μουσικής πλατφόρμας

    Από: Startup Team

H συνεργασία θα προσφέρει στους χρήστες του Viber εκπτώσεις ή δωρεάν δοκιμαστικές περιόδους της συνδρομής premium που διαθέτει η μουσική πλατφόρμα.

Η Rakuten Viber, η κορυφαία εφαρμογή μηνυμάτων για ασφαλή και ιδιωτική επικοινωνία, ανακοινώνει τη συνεργασία της με την καταξιωμένη σε όλο τον κόσμο πλατφόρμα streaming μουσικής, το Spotify. Το Viber θα προσφέρει σε εκατοντάδες εκατομμύρια χρηστών του μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο τριών μηνών στο Spotify Premium ή έκπτωση ως και 90%, αναλόγως της χώρας τους.

Απευθυνόμενο σε ένα διεθνές κοινό, το Viber είναι αφοσιωμένο στο να προσφέρει στους χρήστες του τα καλύτερα εργαλεία και υπηρεσίες που είναι διαθέσιμα στην αγορά. Αυτή η δέσμευση οδήγησε στη συνεργασία με μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες ροής ήχου στον κόσμο. Μέσω αυτής της συνεργασίας, οι χρήστες του Viber θα αποκτήσουν πρόσβαση στην υπηρεσία Premium του Spotify, που θα τους επιτρέπει τους να απολαμβάνουν μια εμπειρία ακρόασης χωρίς διαφημίσεις.

Το Viber κατέχει ισχυρό μερίδιο αγοράς στις περιοχές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και της Ανατολικής Ασίας και Ειρηνικού, με διείσδυση σε ορισμένες χώρες έως και 98%. Το Spotify αξιοποιεί τις βασικές αγορές του Viber για να προωθήσει την ανάπτυξη σε αυτές τις αναξιοποίητες περιοχές.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που μας επέλεξε το Spotify ώστε να μοιράσει αυτήν την προσφορά στις μεγαλύτερες αγορές του Viber», λέει ο Ofir Ayal, CEO της Rakuten Viber.  «Στο Viber πάντα θέλουμε να προσφέρουμε στους χρήστες μας διασκεδαστικές υπηρεσίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς κόπο και αυτό ακριβώς τους δίνουμε και τώρα με αυτήν την προσφορά. Το Viber συνεχίζει να θεμελιώνει τη θέση του ως κορυφαία υπερεφαρμογή και να γίνεται ένας ισχυρός συνεργάτης για διεθνείς εταιρείες».

«Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία με το Viber. Διαθέτουν μια παθιασμένη κοινότητα χρηστών σε αγορές που ψάχνουμε τρόπους για να αναπτύξουμε την πλατφόρμα μας. Με τη συνεργασία αυτή, το Viber προσφέρει προστιθέμενη αξία στους χρήστες του» λέει ο Marc Hazan, VP, Business Development and Partnerships στο Spotify. «Με πρόσβαση σε περισσότερα από 100 εκατομμύρια μουσικά κομμάτια στο Spotify, οι χρήστες του Viber μπορούν πλέον να ακούν τη μουσική που αγαπούν, αλλά και να ανακαλύπτουν νέους καλλιτέχνες».

Η συγκεκριμένη προσφορά θα είναι διαθέσιμη στους χρήστες του Viber σε επιλεγμένες χώρες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία. Οι χρήστες που τη δικαιούνται στις συγκεκριμένες χώρες* θα μπορούν να ενεργοποιούν τρεις μήνες δωρεάν συνδρομής στο Spotify Premium. Οι χρήστες που τη δικαιούνται στις Φιλιππίνες και το Βιετνάμ** θα λάβουν μια αποκλειστική έκπτωση (μέχρι και 90%) για την υπηρεσία premium. Οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν την προσφορά μέσα από μια σειρά προωθητικών τρόπων εντός του Viber: εγγενείς και rich media διαφημίσεις, banners στην οθόνη «Εξερεύνηση», μηνύματα εντός της εφαρμογής, δημοσιεύσεις στα επίσημα κανάλι του Viber.

Οι χώρες που περιλαμβάνονται σε αυτή τη συνεργασία είναι η Γαλλία, η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιταλία, η Σλοβακία, η Ελλάδα, η Ουγγαρία, η Πολωνία, η Τσεχία, η Βουλγαρία, η Κροατία, η Σλοβενία, η Σερβία, η Βοσνία και Ερζεγοβίνη, η Βόρεια Μακεδονία, το Μαυροβούνιο, το Ιράκ, οι Φιλιππίνες και το Βιετνάμ.

Οι χρήστες του Viber έχουν πλέον την καλύτερη μουσική του κόσμου στα χέρια τους για να την απολαμβάνουν οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε! Για πρόσβαση στην προσφορά, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκατεστημένη την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Viber: vb.me/purplepr