Η Uber Eats λανσάρει την επιλογή Dine-in και «μπαίνει» στα εστιατόρια

    Από: Startup Team

Με αυτήν την προσθήκη, η Uber Eats επεκτείνεται σε εστιατόρια που δεν κάνουν delivery και κερδίζει χρήματα που θα έδινε σε οδηγούς. Η υπηρεσία Dine-In είναι διαθέσιμη ήδη σε κάποιες πόλεις, συμπεριλαμβανομένων των Autin, Dallas, Phoenix και San Diego. Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, η επιλογή αυτή εκτός από τους πελάτες, μπορεί να ευνοήσει και τα εστιατόρια που προσπαθούν να «γεμίσουν» τραπέζια αλλά και τους σερβιτόρους να κερδίσουν tips.

Πώς λειτουργεί

Όπως αναφέραμε, η νέα επιλογή έχει προστεθεί στην εφαρμογή Uber Eats. Από εκεί ο χρήστης μπορεί να παραγγείλει και να επιλέξει να πάει να φάει “ASAP” ή να προγραμματίσει την ώρα που θέλει να φτάσει στο εστιατόριο. Στην εφαρμογή φαίνεται ο χρόνος που χρειάζεται για να προετοιμαστεί το φαγητό, η απόσταση μέχρι το εστιατόρια, η τιμή της παραγγελίας και η κριτική του καταστήματος. Στη συνέχεια ο χρήστης θα ειδοποιηθεί όταν το φαγητό ετοιμάζεται και όταν κοντεύει να είναι έτοιμο. Το μόνο που έχει να κάνει ο ίδιος είναι να μεταβεί στο εστιατόριο. Ο πελάτης μπορεί να αφήσει φιλοδώρημα είστε στο κατάστημα είτε μέσω της εφαρμογής.

Το νέο χαρακτηριστικό έρχεται να ανταγωνιστεί και ίσως να δημιουργήσει πρόβλημα σε άλλες dine-in εφαρμογές όπως και η Allset, που είναι ενεργή εδώ και 4 χρόνια, αλλά και σε εφαρμογές κρατήσεων όπως οι OpenTable και Resy.

Πηγή: startupper.gr