Η ViewSonic ColorPro VP2786-4K κερδίζει TIPA World Award 2023

    Από: Startup Team

Η ViewSonic Corp., κορυφαία παγκοσμίως κατασκευάστρια λύσεων απεικόνισης, ανακοινώνει ότι η οθόνη ColorPro VP2786-4K κέρδισε το TIPA (Technical Image Press Association) World Award 2023 για το Best Professional Photo Monitor. Αυτά τα διάσημα βραβεία αναγνωρίζουν την αριστεία στον κλάδο της φωτογραφίας και της απεικόνισης και η ViewSonic είναι περήφανη που τιμήθηκε για τη σημαντική συνεισφορά της σε αυτόν τον τομέα. Η UHD οθόνη 27 ιντσών φέρει πιστοποιήσεις Fogra και Idealliance και προσφέρει απόλυτη χρωματική ακρίβεια, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για δημιουργικούς επαγγελματίες που απαιτούν τα υψηλότερα επίπεδα ακρίβειας χρωμάτων και ποιότητας εικόνας από την ψηφιακή τους μορφή έως την τελική εκτύπωση.

«Η σειρά ColorPro έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψει τις ανάγκες των δημιουργικών επαγγελματιών σε εργασίες όπου το χρώμα αποτελεί ένα πολύ βασικό παράγοντα. Αναγνωρίζουμε τη σημασία της διατήρησης της συνοχής των χρωμάτων μεταξύ ψηφιακών και έντυπων μέσων, γι’ αυτό ακριβώς κατασκευάσαμε την οθόνη ColorPro VP2786-4K», δήλωσε ο Oscar Lin, General Manager of the Monitor Business Unit της ViewSonic. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να λαμβάνουμε συνεχώς αναγνώριση για τα προϊόντα μας από την TIPA – έναν από τους πιο σημαντικούς εμπειρογνώμονες στον κλάδο της φωτογραφίας. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά με την κοινότητα των creators και θα ανεβάζουμε τον πήχη στα επαγγελματικά εργαλεία και τις λύσεις βαθμονόμησης χρώματος.»

Για μοναδική χρωματική ακρίβεια από την οθόνη μέχρι το χαρτί, η ColorPro VP2786-4K έχει πιστοποιηθεί από τη Fogra, η οποία εγγυάται την απόλυτη αναπαραγωγή χρωμάτων. Η ColorPro VP2786-4K παρέχει ακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων τόσο σε ψηφιακά, όσο και σε έντυπα μέσα με 100% κάλυψη της γκάμας Adobe RGB και 98% κάλυψη της DCI-P3.

Η οθόνη διαθέτει επίσης το ColorPro Wheel, έναν ενσωματωμένο χρωματικό αισθητήρα που επιτρέπει εύκολες και ευέλικτες ρυθμίσεις χρωμάτων και οθόνης και βαθμονόμηση μέσω του Colorbration+ software. Το αποκλειστικό της ColorPro Sense® software μπορεί επίσης να συνδεθεί με τα Pantone®️ Digital Color online data για βέλτιστη απόδοση χρώματος.

Εκτός από το TIPA World Award, η καινοτόμος οθόνη έχει βραβευτεί ακόμα από τους ειδικούς για τη σχεδίαση της με τα πολυπόθητα iF Design Award 2021, GOOD DESIGN AWARD 2021 και Wallpaper* Smart Space Award 2021 στην κατηγορία ‘Smartest Design + Tech Collaboration’.