Κυκλοφορούν τον Σεπτέμβριο τα «έξυπνα» γυαλιά της Huawei

    Από: Startup Team

Τα έξυπνα γυαλιά Huawei x Gentle Monster είναι πλέον γεγονός. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Gizmochina, τα δύο μοντέλα, που θα κοστίζουν 1.999 γιουάν και 2.499 γιουάν αντίστοιχα, θα είναι διαθέσιμα για αγορά από τις 6 Σεπτεμβρίου στην Κίνα.  Τα γυαλιά θα κυκλοφορήσουν σε τέσσερα στυλ, με την Huawei να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο αισθητικό κομμάτι.

Τα έξυπνα γυαλιά των εταιρειών επιτρέπουν στους χρήστες να μιλούν στο smartphone τους χωρίς να τοποθετούν τίποτα στα αυτιά τους και αντικαθιστούν έτσι τα ακουστικά. Δεν διαθέτουν κάμερα και δεν υπάρχουν κουμπιά πάνω τους. Για να απαντήσει σε μια τηλεφωνική κλήση, οι χρήστης πρέπει απλά να πατήσει τον σκελετό των γυαλιών ενώ για βελτιωμένη ποιότητα κλήσεων, τα γυαλιά διαθέτουν ενσωματωμένη τεχνολογία μείωσης θορύβου.

Ο σκελετός των έξυπνων γυαλιών Huawei x Gentle Monster ενσωματώνει την κεραία, την μονάδα φόρτισης, το chipset, την μπαταρία 2.200mAh και ένα ζευγάρι μικρόφωνα. Διαθέτει στερεοφωνικά ηχεία που βρίσκονται πάνω από τα αυτιά ενώ με ένα πάτημα ο χρήστης έχει πρόσβαση στον φωνητικό βοηθό. Η συσκευή φορτίζεται είτε μέσω της USB-C θύρας της είτε ασύρματα μέσα στην δερμάτινη θήκη της.

Όπως αναφέραμε και πριν, τα γυαλιά θα κυκλοφορήσουν πρώτα στην Κίνα και δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για το πότε ακριβώς θα «φτάσουν» στις διεθνείς αγορές. Ωστόσο, υπάρχει μια πιθανότητα η Huawei να παρουσιάσει τα έξυπνα γυαλιά της στο IFA 2019 tech trade show στο Βερολίνο, τον επόμενο μήνα.

Πηγή: startupper.gr