Μία έξυπνη Webapp που έχει και VR Assistant

    Από: Startup Team

Πόσο εύκολο είναι, και πόσο δύσκολο παράλληλα να δημιουργηθεί μια εφαρμογή που θα μπορεί κάποιος να την έχει, παντού μαζί του ανεξάρτητα αν υπάρχει σε 2 εταιρικούς Υπολογιστές. Η Εταιρεία ParadiseGcode του Δημήτρη Κωνσταντινίδη κάνει το αδύνατο γεγονός, όταν όπως δηλώνει ο ίδιος την έχει σχεδιάσει και έχει ξεκινήσει την κατασκευή της δύο χρόνια πριν.

ὅ γέγονε γέγονε και το όνομα αυτού ΙΚΑΡΟΣ (IKARUS)

Ποιος να το πίστευε, ούτε ο ίδιος ο Ίκαρος με τα κέρινα φτερά ότι θα γίνει στο όνομα του, κάπου στο μέλλον μια εφαρμογή, όπου μπορεί να πετάξει πραγματικά την τεχνολογία σε πραγματικά άλλες διαστάσεις, και να ελαχιστοποιεί την γραφειοκρατία, εταιρειών δήμων, και κάθε άλλη εταιρική διαδικασία, υπάρχουν εν ονόματι τα γνωστά CRM ή ERP μα εδώ έχουμε κάτι όπου όλα αυτά τα κάνει ένα, αλλά θα έλεγε κανείς και με το παραπάνω, έχει και έναν εικονικό βοηθό που μπορεί να σε ενημερώνει, για κάθε διαδικασία που είναι σε εκκρεμότητα.

Καιρός για κάθε συζήτηση, να ανοίξουμε κουβέντα με τον ίδιο μας τον υπολογιστή για θέματα, που αφορούν τα εταιρικά μας διοικητικά θέματα ή και προσωπικά γιατί όχι όπως λέει και ο Δημήτρης.

Είναι λες και βγήκε από ταινία, μα είναι αλήθεια, το 2020 ήρθε για τα καλά και πλέον μπορεί ο κάθε ένας να πει, πως το Ελληνικό μυαλό κατάφερε να δημιουργήσει μια εφαρμογή, χωρίς Budget, με αφοσίωση και πολύ δουλειά.

Δείτε παρακάτω της εικόνες που δημοσίευσε ο ίδιος στο facebook:

Και όπως επίσης λέει Ναι είναι ένας εικονικός Γιος (VR son) για εκείνον, γιατί ήταν εκείνος που από το 0 είδε μια ηλεκτρονική ζωή μέσα στο πρόγραμμα του, όπου μας αναφέρει μπορεί να βγεί σε πάρα πολλές versions, όπως για εταιρικές σχέσεις, για Δήμους, για Σχολεία, συστήματα Υγείας, ακόμη και για αεροπορικές εταιρείες.