Νέα διαπίστευση από την TÜV Rheinland για το κέντρο λογισμικού της LG

    Από: Startup Team

Ως διαπιστευμένο εργαστήριο από την TÜV Rheinland, το Κέντρο της Εταιρείας είναι πλέον σε θέση να αξιολογεί τη λειτουργική ασφάλεια του λογισμικού οικιακών συσκευών.

Το Κέντρο Λογισμικού της LG Electronics (LG) διαπιστεύθηκε ως εργαστήριο της TÜV Rheinland με σκοπό την αξιολόγηση της λειτουργικής ασφάλειας του λογισμικού οικιακών συσκευών. Η LG είναι η πρώτη εταιρεία που το ειδικό κέντρο ελέγχου λογισμικού της λαμβάνει τη συγκεκριμένη διαπίστευση από την TÜV Rheinland, έναν παγκόσμιο ηγέτη στις υπηρεσίες δοκιμών, επιθεωρήσεων και πιστοποιήσεων.

Με δοκιμές που πραγματοποιούνται σύμφωνα με τα σχετικά διεθνή πρότυπα (IEC 60730-1, IEC 60335-1), η LG είναι σε θέση πλέον να αξιολογήσει την αρχιτεκτονική του λογισμικού που εφαρμόζεται στις έξυπνες οικιακές συσκευές της ώστε να διασφαλίσει ότι πληρούνται οι απαιτήσεις λειτουργικής ασφάλειας. Αυτό θα βοηθήσει την εταιρεία να μειώσει το χρόνο που απαιτείται για να παρέχει στους πελάτες της ασφαλή προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Επιπλέον, η LG αναμένει  ότι η διαπίστευση θα ενισχύσει περαιτέρω την ανταγωνιστικότητα των οικιακών της συσκευών, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη των πελατών στην αξιοπιστία και τη συνολική ποιότητα των προηγμένων οικιακών της λύσεων.

Η LG συνεχίζει να προωθεί το επιχειρηματικό της χαρτοφυλάκιο επεκτείνοντας τις δυνατότητες λογισμικού της σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς. Τον Ιούνιο του 2022, το Κέντρο Λογισμικού ανακηρύχθηκε επίσημο εργαστήριο της TÜV Rheinland, αποτελώντας έναν αξιόπιστο πάροχο αξιολογήσεων λειτουργικής ασφάλειας λογισμικού για την αυτοκινητοβιομηχανία. Πριν από αυτό, το κέντρο έλαβε διαπίστευση από το Korea Laboratory Accreditation Scheme (KOLAS) για την αξιολόγηση του λογισμικού αυτόνομων οχημάτων και τη μέτρηση της ποιότητας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων.

«Θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε δραστηριότητες και πρωτοβουλίες για να βελτιώσουμε την ποιότητα του λογισμικού και να ενισχύσουμε την εμπιστοσύνη του κοινού, γεγονός που θα συμβάλει τελικά στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του λογισμικού των προϊόντων και των υπηρεσιών της LG», δήλωσε ο Park In-sung, επικεφαλής του Κέντρου Λογισμικού της LG Electronics.