Νέα υπηρεσία της Uber δίνει στον επιβάτη την επιλογή διαδρομής «χωρίς συζήτηση»

    Από: Startup Team

Η νέα υπηρεσία, που κοστίζει 20 με 40% παραπάνω από την συνηθισμένη τιμή, προσφέρει επίσης περισσότερο χώρο για τους επιβάτες και οδηγούς με καλύτερη αξιολόγηση. Αυτό σημαίνει επίσης ελαφρώς περισσότερα χρήματα για τους οδηγούς αν πληρούν τις προϋποθέσεις.

Η Uber Comfort κυκλοφόρησε χθες σε 43 πόλεις στις ΗΠΑ και στην Ottawa του Καναδά. Πριν καλέσει Uber, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει αν «προτιμά ησυχία», αν «θα χαρεί να συζητήσει» ή αν «δεν έχει προτίμηση». Μπορεί επίσης να ζητήσει στον οδηγό να αλλάξει την θερμοκρασία στο αυτοκίνητο ανάλογα με τις προτιμήσεις του. Η υπηρεσία έχει λάβει αμφιλεγόμενες κριτικές, με κάποιους να αναφέρουν ότι οι οδηγοί αντιμετωπίζονται σαν ρομπότ.

«Η υποδοχή ήταν γενικά θετική μεταξύ των οδηγών και των χρηστών», δήλωσε, ωστόσο, εκπρόσωπος της Uber. «Οι επιβάτες εκτιμούν τον έλεγχο που έχουν σχετικά με το είδος της διαδρομής. Ειδικά οι επαγγελματίες ταξιδιώτες δήλωσαν ότι η νέα υπηρεσία τους βοήθησε να είναι πιο παραγωγικοί καθ’ οδόν για το αεροδρόμιο, για σημαντικές συναντήσεις ή άλλους προορισμούς σχετιζόμενους με δουλειά. Οι οδηγοί επίσης δήλωσαν ότι η υπηρεσία […] τους βοήθησε να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή υπηρεσία», συμπλήρωσε, ενώ τόνισε ότι η επιλογή «ήσυχης» διαδρομής είναι απλά μια προτίμηση και όχι διαταγή.

Πηγή: startupper.gr