Ποιες συσκευές είναι συμβατές με την υπηρεσία streaming Disney+

    Από: Startup Team

H νέα υπηρεσία streaming της Disney, “Disney+”, ξεκινά να λειτουργεί αυτή την εβδομάδα στις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ολλανδία.

Η πλατφόρμα “Disney+” υπόσχεται να αφήσει ένα νέο στίγμα στο “οικοσύστημα” του online streaming αφού θα προσφέρει περιεχόμενο, όχι μόνο από το θησαυροφυλάκιο της Disney αλλά και από τα πολλά brands της εταιρείας: από το Star Wars έως την Marvel και την Pixar ή ακόμη και από τον πρόσφατα αποκτηθέντα κατάλογο του Fox και το National Geographic.

Η υπηρεσία προσφέρεται επίσης σε πολύ χαμηλή τιμή -μόλις 6,99 δολάρια το μήνα ή 69,99 δολάρια το έτος. Το κόστος είναι πολύ χαμηλότερο από το standard πακέτο της Netflix στα 12,99 δολάρια το μήνα, ενώ η Disney προφέρει πολλές από τις ίδιες παροχές όπως οι λογαριασμοί πολλών ατόμων και η ποιότητα 4K. Η υπηρεσία θα επιτρέπει επίσης το download περιεχομένου ώστε να μπορεί κάποιος να παρακολουθεί χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.

Ποιες συσκευές, όμως, θα μπορούν να προβάλλουν περιεχόμενο της Disney+; Νομίζω, το ερώτημα θα έπρεπε να είναι ποια συσκευή δεν είναι συμβατή με την υπηρεσία.

Ακολουθεί μια λίστα με τις συσκευές που μπορούν να ενσωματώσουν την εφαρμογή Disney+:

Roku
PlayStation 4
Fire TV
Apple TV
Android
iOS
Chromecast
Xbox One
Samsung Smart TVs
LG Smart TVs
Web browsers

Το Fire TV ήταν πρόσφατη προσθήκη καθώς η Disney και η Amazon χρειάστηκαν χρόνο για να κλείσουν μια συμφωνία. Κανείς μπορεί να χρησιμοποιήσει επίσης το Alexa του για να ενεργοποιήσει την υπηρεσία.

Η λίστα καλύπτει, κατά τη γνώμη μου, τις περισσότερες από τις βασικές συσκευές για τους καταναλωτές. Κάνω το μεγαλύτερο μέρος του streaming από το PS4 ή το PC μου και από ταμπλέτες ή τηλέφωνα όταν ταξιδεύω. Με άλλα λόγια, δεν θα έχω ποτέ θέμα πρόσβασης σε περιεχόμενο της Disney+ και αμφιβάλλω ότι θα έχει κανείς άλλος.

Πηγή: capital.gr