Το νέο κινητό της Samsung είναι ένα σύγχρονο «flip phone» (vid)

    Από: Startup Team

Μια μικρή δόση του τι πρόκειται να φέρει στην αγορά των foldable smartphones έδωσε η Samsung παρουσιάζοντας το βίντεο για το νέο smartphone που αναδιπλώνεται και θυμίζει κινητό περασμένων δεκαετιών.

Η διαφορά με το προηγούμενο μοντέλο της σειρά Galaxy Fold είναι πως το καινούργιο αναδιπλώνεται κάθετα και όχι οριζόντια, θυμίζοντας τα flip phone της… Motorola. Το βίντεο που παρουσίασε η Samsung ξεκινάει με το Galaxy Fold να ανοίγει και να κλείνει πριν μεταβεί σε ένα νέο μοντέλο που κλείνει στη μέση.

Το σύντομο «teaser» μας δίνει μια… γεύση για τις νέες τάσεις στα κινητά τηλέφωνα, καθώς η Samsung και κάποιοι άλλοι κατασκευαστές smartphones προσπαθούν να βρουν νέους τρόπους καινοτομίας στο σχεδιασμό smartphone.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του CNBC, αρχικά υπήρξαν ανησυχίες σχετικά με το πώς τα smartphones με οθόνη από γυαλί που αναδιπλώνεται θα είναι σε θέση να αντέξουν τη συχνή χρήση, σε μακροπρόθεσμο επίπεδο, αφού το Samsung Galaxy Fold κατέληξε να σπάσει σε πολλούς tech reviewers. Ως εκ τούτου, η εταιρεία καθυστέρησε την επίσημη παρουσίαση του τηλεφώνου, παρουσιάζοντας το Σεπτέμβριο τη νέα σειρά αναδιπλούμενων smartphone.

Πηγή: insider.gr