Το Project Agora παρουσιάζει νέα διαφημιστική τεχνολογία

    Από: Startup Team

Το Project Agora, η εταιρία media τεχνολογίας του ομίλου TDG, παρουσιάζει τη νέα έκδοση της λύσης PA Bidding, της εξειδικευμένης διαφημιστικής τεχνολογίας Ηeader Bidding για ψηφιακούς εκδότες. Πρόκειται για την 3η κατά σειρά έκδοση της υπηρεσίας. «Ένα βασικό εμπόδιο που αντιμετωπίζουν οι online εκδότες σε όλο τον κόσμο, είναι η αδυναμία να επενδύσουν σε εξειδικευμένο τεχνικά προσωπικό ή ακόμα και να το βρουν. Η έρευνα, ανάπτυξη και υποστήριξη διαφημιστικής τεχνολογίας είναι τεράστια επένδυση που γίνεται ασύμφορη λόγω του πολυκερματισμού των επιλογών και της διαρκούς ανάπτυξης νέων λύσεων.

Παράλληλα, η χρήση μόνο της διαφημιστικής τεχνολογίας της Google, αφήνει πολλά χρήματα στο τραπέζι ανεκμετάλλευτα. Το PA Bidding τους δίνει τη δυνατότητα να αυξήσουν άμεσα τα έσοδα τους χωρίς επένδυση και κόστος χρήσης», εξηγεί ο Παναγιώτης Μαρίνης, Product Manager του PA Bidding.

Αναλυτικότερα, το PA Bidding υπόσχεται στους publishers αύξηση διαφημιστικών εσόδων έως και 50% λόγω της άμεσης αύξησης των τοπικών και διεθνών διαφημιζόμενων με τους οποίους συνεργάζεται το Project Agora (bid density) και λόγω της δραστικής μείωσης «χαμένων» εμφανίσεων (inventory leakage). Το PA Bidding v3 έχει ήδη υιοθετηθεί από μεγάλους εκδότες σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Πηγή: Marketingweek.gr