Το TeamViewer Frontline Augmented Reality θα ενσωματωθεί στο SAP® Digital Manufacturing για την ενίσχυση της παραγωγικότητας

    Από: Startup Team

Η TeamViewer, η κορυφαία παγκόσμια εταιρεία παροχής λύσεων απομακρυσμένης συνδεσιμότητας και ψηφιοποίησης στο χώρο εργασίας, ανακοίνωσε σήμερα την ενσωμάτωση του TeamViewer Frontline Augmented Reality, μια εφαρμογή εγκεκριμένη από τη SAP, στο SAP® Digital Manufacturing για βελτιστοποίηση της απόδοσης. Οι πελάτες μπορούν τώρα να αξιοποιήσουν τις ισχυρές λύσεις ροής εργασίας του TeamViewer Frontline που βασίζονται στην επαυξημένη πραγματικότητα για να αυξήσουν την παραγωγικότητα και να μειώσουν τα σφάλματα στη διαδικασία παραγωγής.

Αυτή η ενσωμάτωση της λύσης που βασίζεται σε AR της TeamViewer επιτρέπει την εργασία χωρίς χέρια. Οι μηχανικοί και οι εργαζόμενοι στη γραμμή παραγωγής θα μπορούν να βλέπουν όλες τις σχετικές πληροφορίες που εμφανίζονται στο οπτικό πεδίο των εργαζομένων, με αποτέλεσμα λιγότερα σφάλματα, λιγότερους χρόνους διακοπής λειτουργίας, αυξημένη ασφάλεια και ταχύτερη επίλυση. Αξιοποιώντας αποτελεσματικά τη δύναμη των νέων και αναδυόμενων τεχνολογιών για τη διασφάλιση σταθερής ροής δεδομένων μεταξύ του εργαζομένου και του SAP Digital Manufacturing επιτρέπει την ανάλυση και τη βελτίωση των διαδικασιών, τη βελτιωμένη ορατότητα και τη δυνατότητα παρακολούθησης και βελτίωσης της απόδοσης. Εκτός από τα λειτουργικά οφέλη, οι βιομηχανίες με αυστηρή ρύθμιση, όπως η μεταποίηση, μπορούν να επωφεληθούν από τους εξελιγμένους μηχανισμούς παρακολούθησης, συμμόρφωσης και ποιοτικού ελέγχου.

Ο Bernd Brandl, Chief Revenue Officer, Digital Supply Chain στη SAP, δηλώνει: «Οι σημερινές μακροοικονομικές προκλήσεις απαιτούν από τις επιχειρήσεις να αξιολογούν διεξοδικά κάθε διαδικασία τους. Οι εταιρείες που εφαρμόζουν λύσεις που καλύπτουν ολόκληρη την αλυσίδα αξίας, από το σχεδιασμό έως τη λειτουργία, έχουν το πλεονέκτημα στην αποτελεσματικότητα και τη βιωσιμότητα αναλύοντας και βελτιστοποιώντας τις ροές δεδομένων σε όλη τη δημιουργία αξίας. Η πιο πρόσφατη ενσωμάτωση της TeamViewer βοηθά στη δημιουργία πιο αποτελεσματικών και ανθεκτικών διαδικασιών παραγωγής που μπορούν να προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν γρήγορα σε εξωτερικούς κραδασμούς».

Ο Alfredo Patron, Executive Vice President Business Development στην TeamViewer τονίζει: «Οι στόχοι μας ευθυγραμμίζονται με αυτούς της SAP. προώθηση της καινοτομίας, υποστήριξη των δεξιοτήτων των εργαζομένων, αύξηση της παραγωγικότητας και της ανάπτυξης στη μεταποιητική βιομηχανία μέσω τεχνολογιών αιχμής. Με την ενσωμάτωση του Frontline στο SAP Digital Manufacturing είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα AR για τους πελάτες της SAP. Το TeamViewer Frontline βελτιώνει τις διαδικασίες παραγωγής με οδηγίες βήμα προς βήμα για τους εργαζόμενους στο κατάστημα, στις αποθήκες, καθώς και στα χωράφια. Ενσωματώνοντας αυτό στο υπάρχον σύστημα, τις ροές δεδομένων και τις βελτιστοποιήσεις διαδικασιών σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού, προσφέρουμε ένα πιο συνδεδεμένο και ειδικευμένο εργατικό δυναμικό».

Η ενσωμάτωση του TeamViewer Frontline στο SAP Digital Manufacturing ακολουθεί τις υπάρχουσες ενσωματώσεις στα SAP Extended Warehouse Management, SAP Intelligent Asset Management και SAP Field Service Management και παρέχει την πιο πρόσφατη ενσωμάτωση για την κάλυψη κάθε επιχειρηματικής διαδικασίας από το σχεδιασμό έως τη λειτουργία.