Βραβείο MEFFYS για πληρωμές μέσω κινητού στο Viber Pay!

    Από: Startup Team

Χάρη και στην ψήφο του κοινού που επέλεξε ως καλύτερη λύση για online πληρωμές την λειτουργία που προστέθηκε πρόσφατα στο Viber.

Τα βραβεία MEFFYS απονεμήθηκαν τη Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου, στην Βαρκελώνη και η Rakuten Viber βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι κέρδισε ένα από αυτά, χάρη στη λειτουργία της Viber Pay που διευκολύνει τις online πληρωμές. Το Viber Pay κέρδισε την ψήφο του κοινού στην κατηγορία “Payments”, μία από τις 7 που βράβευσε το Mobile Ecosystem Forum για φέτος. Η τελετή έλαβε χώρα στη Βαρκελώνη, στο πλαίσιο του ετήσιου Παγκόσμιου Συνέδριου Κινητής Τηλεφωνίας.

Η Rakuten Viber, πιστή στην δέσμευσή της να δημιουργήσει μια υπερεφαρμογή που θα προσφέρει εύκολες και βολικές λύσεις στους χρήστες της, εισήγαγε το Viber Pay πρόσφατα στην ελληνική και την γερμανική αγορά και ήδη το κοινό το έχει αγκαλιάσει.

Η εταιρεία εξέφρασε τις ευχαριστίες της στο ελληνικό κοινό με μια ανάρτησή της στο Κανάλι Viber Ελλάδα την Τρίτη. Η ανακοίνωση ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Τα κατάφερες! Χάρη στην υποστήριξή σου, το Viber Pay κέρδισε το βραβείο της πιο Καινοτόμας Υπηρεσίας Πληρωμών Μέσω Κινητού στα «MEFFYS Awards 2023»! Στόχος μας πάντα είναι η αύξηση της χρησιμότητας του Viber για όλους εσάς και είναι σημαντικό οι προσπάθειες και τα επιτεύγματά μας να αναγνωρίζονται και να εκτιμώνται με αυτό το βραβείο. Ευχαριστούμε Viber Ελλάδα!»