Το Project Parenting η εκπαιδευτική πλατφόρμα για γονείς στην Ελλάδα σε συνεργασία με τη Rakuten Viber

    Από: Startup Team

Εκπαιδευτικό περιεχόμενο για εκατοντάδες θέματα σχετικά με τη γονεϊκότητα του παιδιού είναι πλέον διαθέσιμο στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Η Rakuten Viber, κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στην ιδιωτική και ασφαλή επικοινωνία μέσω μηνυμάτων και φωνής και νο.1 εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων στην Ελλάδα, παρουσιάζει την τελευταία του πρωτοβουλία σε συνεργασία με το  Projectparenting.gr, 1η online εκπαιδευτική πλατφόρμα  για γονείς στην Ελλάδα, παρέχοντας στις σύγχρονες οικογένειες χρήσιμο και έγκυρο εκπαιδευτικό περιεχόμενο για την ανατροφή της επόμενης γενιάς. Πρόκειται για ένα έργο που υλοποιήθηκε χάρη στον μοναδικό στο είδος του διαγωνισμό για την υποστήριξη της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα τον οποίο διοργάνωσαν οι  Enneas.gr (εταιρεία πληροφορικής, με εξειδίκευση στα chatbots), Womanitee (οργανισμός για την ενδυνάμωση των γυναικών) και Rakuten Viber.

Το Project Parenting λαμβάνει μια δημιουργία chatbot στο Viber και βραβεία συνολικής αξίας 30.000 δολαρίων, συμπεριλαμβανομένης της προώθησης μάρκετινγκ στην πλατφόρμα. Ο διαγωνισμός είχε στόχο να χαρτογραφήσει εξέχουσες γυναίκες επιχειρηματίες με επιχειρήσεις που φέρνουν πραγματική αξία στους ανθρώπους και τους προσφέρεται να τοποθετηθούν στην εφαρμογή για να ενισχύσουν τη χρήση και την οργανική τους εμβέλεια. Αυτή η πρωτοβουλία είναι σύμφωνη με την παγκόσμια στρατηγική του Viber να γίνει μια σούπερ-εφαρμογή που καλύπτει ποικίλες καθημερινές ανάγκες των χρηστών του (από πληρωμές έως χρήση ψηφιακών βοηθών έως σχετικές και έγκυρες ενημερώσεις περιεχομένου.)

Το chatbot που δημιουργήθηκε πρόσφατα από το Project Parenting, προσφέρει  προτάσεις εκπαιδευτικού περιεχόμενου, δημιουργημένου από περισσότερους από 130 έμπειρους ειδικούς σε εκατοντάδες θέματα σχετικά με την ανατροφή των παιδιών, την εξέλιξη του παιδιού, τη σωματική του ανάπτυξη και τις σχέσεις του, που δίνουν απαντήσεις σε σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι σύγχρονοι γονείς.

Το chatbot, το οποίο οι χρήστες μπορούν εύκολα να αναζητήσουν στη γραμμή αναζήτησης του Viber πληκτρολογώντας «Project Parenting», ακολουθεί τη φιλοσοφία του Projectparenting.gr και του Viber για εγκυρότητα και εξατομικευμένες εμπειρίες χρήστη, κάτι που το κάνει έναν τρόπο εύκολης πρόσβασης σε πληροφορίες που λύνουν τις καθημερινές, αλλά και μόνιμες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γονείς σχετικά με την ανατροφή του παιδιού τους. Μόλις οι χρήστες εισέλθουν στο chatbot καλούνται να αποφασίσουν τι θέλουν να μάθουν. Μπορούν να επιλέξουν τόσο το περιεχόμενο όσο και τα μέσα μάθησης που προτιμούν (βίντεο, ηλεκτρονικά βιβλία, άρθρα) εξατομικεύοντας ακόμη περισσότερο τα αποτελέσματα, βάσει του προσωπικού τους προφίλ. Οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν να ειδοποιούνται για ζωντανές εκπαιδευτικές ομιλίες  σχετικά με θέματα που τους ενδιαφέρουν.

Οι χρήστες ακολουθούν ένα ερωτηματολόγιο που τους οδηγεί βήμα-βήμα σε εκπαιδευτικό περιεχόμενο με τη μορφή σειρών βίντεο, ηλεκτρονικών βιβλίων και άρθρων που απαντούν στην ερώτηση που έχει κάθε γονέας με τον ιδανικό τρόπο. Μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πάνω από 50 κατηγορίες σχετικά με την υγεία, την ψυχολογία, τη διατροφή, την ανάπτυξη και την καθημερινή ζωή του παιδιού, αλλά και θέματα που αφορούν τη διαχείριση της γονικής ζωής, την αυτοανάπτυξη, την καριέρα, τη σχέση με τον σύντροφο και τον συνολικό τρόπο ζωής του γονέα.

Το Project Parenting είναι 1η online εκπαιδευτική πλατφόρμα για γονείς  για γονείς στην Ελλάδα και έχει για όραμα να υποστηρίξει τη σημερινή γενιά γονέων  που αποτελούν το παρών και ταυτόχρονα αναθρέφουν το μέλλον. . Αυτό γίνεται μέσω του έγκυρου εκπαιδευτικού περιεχομένου που δημιουργήθηκε από περισσότερους από 130 ειδικούς σε θέματα γονικής μέριμνας και εξέλιξης, που συνεργάζονται και παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες με βάση τις πιο πρόσφατες μεθόδους για την ανατροφή των παιδιών. Ποτέ δεν ήταν ευκολότερο για έναν γονέα να αποκτήσει πρόσβαση σε τόσο ποικίλο και πολύτιμο περιεχόμενο σχετικά με την ανατροφή των παιδιών του.

Το chatbot είναι ήδη στον αέρα. Και -ως μπόνους- το Viber και το Project Parenting δημοσίευσαν επίσης μια συλλογή αυτοκόλλητων που οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν και να ζωντανέψουν τις συνομιλίες τους με αστεία αυτοκόλλητα σχετικά με την ανατροφή των παιδιών!

Link στο chatbot: vb.me/3079e2

Link στα αυτοκόλλητα: vb.me/cf2b29